Борисов повдига булото над евролистата на ГЕРБ, четвърти е Владимир Уручев

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не спази обещанието си пред медиите и не обяви в Кърджали цялата листа на партията за евровота. След имената на Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Мария Неделчева, той оповести само четвъртият номиниран- Владимир Уручев. Уручев за сега е един от тримата евродепутати,който имат шанс да повторят мандата си от листата на ГЕРБ. Борисов каза,че ще продължи да оповестява партийните номинации по време на срещите си с актива преди евровота. Той не изключи варианта някои от досегашните представители на ГЕРБ в Европарламента да отпаднат от листата.

  За да чуят името на Владимир Уручев журналисти от различни медии чакаха 3 часа Борисов да отговяра на въпроси на младежите на ГЕРБ .Той участва с лекция в обучение на младежкия актив от Южна България, финансирано от немската фондация „Конрад Аденауер”. На форума присъстваха бившия председател на парламента Цецка Цачева, ексминистри и настоящи депутати.

  По време на брифинг за журналисти при неудобен въпрос Борисов видя щъркел, изпрати го с поглед и оповести,че си търси дръвче край Кърджали за да си върже мартеничките.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини