Ардински тенисисти сред най-добрите на „Млад олимпиец”

Трима възпитаници на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак 2005” се класираха за третия финален етап на Националния турнир „Млад Олимпиец" за момчета до 12 години. Във втория кръг от надпреварата, която се проведе през уикенда във Варна 11-годишният талант Алпер Сали се класира на 6-то място, а Стилиян Стоянов и Кадир Мустафа заеха осма и единадесета позиция. Право да участват имаха 32-те най-добри тенисисти от страната.

Старши треньорът на „Юнак 2005" Бахри Юмер заяви, че е останал доволен от играта на своите възпитаници. В този турнир момчетата отново доказаха по безспорен начин, че са сред най-добрите млади тенисисти в своята възраст. Надявам се и в третия финалния кръг да се представят успешно и да се наредят сред осемте най-добри „млади олимпийци” от страната. Вярвам, че с много труд, дисциплина и отговорност ще постигнем целта си и градът ни отново да стане Меката на тениса на маса, каза Юмер.

Третият финален етап от турнира „Млад Олимпиец” ще се проведе в края на май.

На снимката: Талантливите ардински тенисисти Алпер Сали, Кадир Мустафа и Стилиян Стоянов (oтляво на дясно) се класираха за финалите на турнира „Млад олимпиец”

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини