Момчилград: Проверете дали сте в списъците за евроизборите

Общинска администрация Момчилград уведомява жителите на община Момчилград, че във връзка с организацията на предстоящите през месец май избори за членове на Европейския парламент от Република България е установено наличие на лица с настоящ адрес в държави извън Европейския съюз и постоянен адрес на територията на Община Момчилград.

Съгласно изискванията на чл. 3, ал. 2 от действащия Изборен кодекс право да избират членове на Европейския парламент от Република България имат българските граждани, които са живели най-малко през последните три месеца в Република България или в друга държава - членка на Европейския съюз и в противен случай ще бъдат включени в списъка на заличените лица

Всички жители на общината, които живеят в държави извън Европейския съюз или техни близки е необходимо в срок до 17:00 часа на 24.02.2014 г. да се явят в отдел „ГРАО” – Центъра за информация и обслужване на граждани, находяща се в сградата на общината за извършване на проверка относно актуалността на настоящите им адреси и при необходимост да се актуализират същите.

Справки могат да се извършват в отдел "ГРАО" на тел. 03631/78-69 или 03631/78-70 до 17.00 часа на 24.02.2014 година.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини