„Юнаците” от Ардино първи в южната „Б” група

Състезателите от мъжкия отбор по тенис на маса на „Юнак 2005” от Ардино записаха четири нови победи в третия кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в южната „Б” група. Надпреварата се проведе през уикенда в Бургас с участието на осем отбора. С поредния си успех тимът на „Юнак 2005” продължава да е на първо място във временното класиране с актив от 22 точки без загубен двубой. Ардинци гарантираха вече баражен мач за влизане в „А” група.

В първите две срещи възпитаниците на треньора Бахри Юмер постигнаха убедителни победи срещу тимовете на „Торнадо” от Стара Загора и „Съединение” с 4:1 и 4:0. В третия мач надиграха трудно състава на „Металик” от Перник с 4:3. В последния си двубой ардинци победиха с категоричното 4:0 тима на „Чоо” от Пловдив. „Юнаците” играха в състав Севал Муталибов, Бейхан Хайрула (Майкъла), Атанас Хаджиев и Радослав Бозов.

„Представихме се много добре и защитихме амбициите си за влизане в „А” група, които бяхме поставили като цел в началото на сезона”, заяви капитанът на отбора Севал Муталибов.

Президентът на СКТМ „Юна 2005” инж. Азис Мурад  сподели, че е  много доволен от отличното представяне на отбора. „Отново нашите състезатели доказаха, че тенисът на маса в Ардино е с добри традиции”, заяви инж. Мурад.

Следващият кръг от отборното първенство на южната „Б” група ще се проведе в началото на април в Стара Загора.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини