IRON MAIDEN отново у нас на 16 юни

Британските метъл величия IRON MAIDEN идват в София, съобщиха организаторите от Sofia Music Enterprises. Уникалното им шоу ще бъде в зала "Арена Армеец" на 16 юни. България е една от последните спирки от супер успешното им Maiden England Tour.

IRON MAIDEN безспорно са една от най-успешните метъл банди на всички времена! С вечни рок класики като "Run To The Hills", "Fear Of The Dark", "Blood Brothers" и "Dance Of Death", британските метъл величия са сред най-влиятелните и възхвалявани групи на световната музикална сцена.

Великолепната шесторка в състав Брус Дикинсън, Дейв Мъри, Ейдриън Смит, Яник Гърс, Стив Харис и Нико Макбрейн може да се похвали с над 85 милиона продадени албуми и над 2000 концерта пред публика в 59 държави на пет континента в своята 34-годишна история!

Супер успешното турне на IRON MAIDEN, наречено MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR, стартира с 34 концерта в САЩ и Канада през юни 2012 и преминава следващата година през Европа и Латинска Америка. През лятото на 2014 култовата шесторка ще се завърне в Европа.

Брус Дикинсън коментира: „На нас ни доставя огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме Maiden England в София! Не сме били тук от 2007 и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново! За обиколката ни през 2014 сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някой от тези песни на живо. Разбира се, ще осигурим мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, различни превъплъщения на ЕДИ, множество пиротехнически ефекти и други вълнуващи неща за нашите фенове. И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим едно шоу, което почитателите ни никога няма да забравят!"

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини