КРИБ в Кърджали утрои членовете си,само за две години от своето създаване

Членове на КРИБ в Кърджали на срещата

Три пъти се е увеличил броят на фирмите от Кърджали, членуващи в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България .От двадесетина преди две години при учредяването на местната структура, сега броят им достига 70. Това съобщи на среща на членовете на организацията от Кърджали с председателя на КРИБ Огнян Донев, ръководителят на местната организация инж.Фахри Идриз.На форумът присъстваха собственици, както на големи предприятия, така и на малки и средни фирми, които членуват в КРИБ.

Бих искал д благодаря на много хора, които направиха всичко възможно тази организация да се обедини и да продължава да се развива. За мен е усоволствие да работя с вас за настоящото и бъдещо развитие на област Кърджали, каза в експозето си председателят на КРИБ-Кърджали инж.Факри Идриз. Според него икономическата криза е имала и положителен ефект, защото обединила местния бизнес за една кауза-европейското развитие на Кърджали и региона. Животът е простичък процес. Най-важни са човешките взаимоотношения, комшулука и споделянето на лошо и добро, отбеляза още Фахри Идриз.Моята мисия като председател на КРИБ в Кърджали е развитието на града, подчерта Фахри Идриз.Той изрази удовлетворение, че организацията в Кърджали е една от най-многобройните в страната и това се отразява на бизнесклимата в региона.

Преди две години, когато идвахме за учредяването на организацията в Кърджали доведохме с нас и снежна бура. Сега с нас идва слънчевото и топло време. Това вещае затопляща се финансова конюнктура. Радвам се, че ви виждам толкова много тук,каза в приветствието си Огнян Донев.

Присъстващите отправиха много въпроси към председателят на КРИБ. С него на срещата,която се състоя в комплекс “Меаца” бе и изпълнителния директор и член на Управителния съвет на организацията Евгени Иванов.

Георги Кулов

Президиумът
Фахри Идриз приветства бизнесмените
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини