90 на сто от българите били носители на „енергийни паразити”

Милка Михайлова

  Екзорсистът Милка Михайлова: „Гробищата не са най-святото място, където трябва да става изчистването”. Духове, дори и от минали животи, постоянно ще ни преследват

   Милка Михайлова е родена на 27 април 1952 г. в с. Щръклево, Русенско. В детството си няколко пъти е на ръба на смъртта - изпада три пъти в кома, но неведоми сили й помагат да оцелее. Завършва механотехникум, работи като машинен конструктор, но скоро разбира, че точните науки не са за нея. Става рейки-мастер през 2003-та, а година по-късно получава и дарбата си на екзорсист. Всичко й идва като „проекция” чрез Илиана от Велинград, върху която прилага лечение с рейки. Младата жена от града край „Клептуза”, върху която тегнело родово проклятие и магия, по време на тричасовия сеанс й казва, че ще овладее нов метод за тестване на аурата чрез очите, за изчистване на хората от лошотиите им. Тоест на вселилите се демони в тях.

  Милка в момента е единствената жена-екзорсист на Балканите, която наравно с отец Гелеменов практикува най-необикновената и мистична професия в света – да гони дяволи от душите на хората. Твърди, че 90 процента от нашенците са носители на „енергийни паразити” - вид обсебвания от неотделени души на умрели и зли хора, от негативни мисъл-форми, загнездени зад слънчевия ни сплит, етерни същества и духове от други измерения.

  Осем години работи в невероятната школа на Бруно Грьонинг, смятан за немския Петър Дънов. Заради допълнителната си жлеза, която непосветените все още нямат, но един ден и те ще придобият, той помага на хиляди хора. Звездата му изгрява на 49 г. по време на пленничеството си в Петрозаводск /Русия/ преди края на Втората световна война. Там, в тайгата, изцерява стотици руски офицери, надзиратели и казашки главорези, благодарение на което успява да избяга. Иначе е трябвало да бъде разстрелян. Добира се със сетни сили до разрушената си родина и активно се захваща с мисията си – да я възстанови. Най-малката му аудитория е… от 30 000 души.

  Жената-уникум, инициатор на Втория духовен вселенски национален събор за единение под надслов „Любов и хармония”, състоял се през юни в Пловдив, единствено пред „ШОУ” разкрива екзорсистките си „техники”, разказва за уникални случаи в практиката си, за един невероятен свят, който мнозина не познават, но все пак съществува. А дали е възприет от ортодоксалната източно-православна религия или само от католицизма, всеки сам да си прави изводите.

  - Три пъти в детството си сте изпадали в кома, били сте на ръба на смъртта. Какво изпитахте тогава? Това ли „отпуши” бъдещата ви дарба?

  - Най-интересното е, че нямам никакви спомени – майка ми е разказвала в какво състояние съм била. Втората свекърва на майка ми, която е била аналог на баба Яга, с преродени деца, от нея знам доста неща - явно от там идва всичко при мен…

  - Екзорсизмът даденост ли е или се придобива? За да гониш злия дух от тялото на човек, какъв трябва да бъде твоят – чист, непорочен или още по-зъл от чуждия?

  - При мен всичко е дадено, всичко това не съм го мечтала, никога през акъла ми не е минавало, че мога да го правя това.

  - Източното-православие обаче изключва екзорсизма, за разлика от католицизма, където там бъкат хиляди случаи – между другото, това е една от най-любимите теми на Холивуд? Филми с подобни ужасии гледаме почти всяка седмица?

  - С религиите не съм много на ти, аз съм за пряката връзка с Бог. Да, знам, че католицизмът подготвя понякога такива специалисти, чувала съм го от отец Гелеменов. При мен процесът тръгна отзад напред – при Илияна от Велинград направих едно кармично чистене, тази моя пациентка беше с отворено трето око. Така бях поведена по тоя път, за който трудно се разказва. Важното е, че работя за хората, че се моля за тяхното изчистване. Доверието към екзорсиста е много важен момент, това как ще минат хората през тази процедура.

  - А защо източното православие е против екзорсизма, защо го отрича?  Дали нашите духовници погрешно смятат, че човек трудно обръща „духовната си резба”, простете ми за израза, след като вече е кръстен в църква? Всеки може да бъде овладян от сатаната, който също работи 24 часа в денонощието? 

  - Проблемът е в църквата! Обсебването, заразяването с магии е нещо нормално. Аз най-малкото работя един час по моя метод, твърде често като подарък.

  - А как се вселява един зъл дух в душите ни? Според християнската религия ние сме отворени към доброто, към духовното, към самоусъвършенстване, а защо допускаме злото да проникне у нас? И така да скъсим пътя си към ада?     

  - Много са причините. Най-често се случва при слаба имунна система, при преживян стрес, при катастрофа, при починал близък човек, при много тежка мъка, при честото ходене по гробищата. Там, където съществуват ненапуснали земното пространство тоя свят духове. А човек може да бъде неосвободен и от миналите си животи. Много често и в бабата, и в майката се носят такива натоварвания. До 14-та си годишнина едно дете е като скачени съдове с родственицата си. Това, което е в майката, се предава на детето, и в определен период натоварването може да се окаже по-силно. Добрата новина е, че когато майката се изчисти, рожбата й в 100 процента се освобождава от негативизмите.

  - Разкажете за последния си случай, в който сте помогнали? Как го постигате, с какви усилия на духа си? Какви атрибути използвате – всеизвестен е християнският кръст, чесънът, силната воля и прочее ишерети, за прогонване на демона?

  - За много хора това ще бъде странно. След всеки такъв сеанс аз не се чувствам преуморена, не търча да се изкъпя веднага. Веднъж, пътувайки във влака за Стара Загора, видях човек, който си отива – душата му отлиташе. Използвах и моите си мантри. Чета един „розариум” - това е тежката ми артилерия, дадена ми от Св. Богородица. Най-важното е, че спасих човека, все още ми изпраща благодарствени картички. Въобще не му се е умирало. А на кой му се умира!

  Обезвереният, гладният човек - ние все още сме научени да бъдем като китайците, плюс тази тежка криза, която преживяваме, няма как при нас всичко да бъде наред.

  - А при обезверения човек злото не прониква ли по-лесно в него?

  - Не, имам за пример майка си, тя беше една светица, една Козета, това не го твърдя аз, а бившият ми съпруг. Ако една душа е качествена, тя не се променя от всичките й предлагани изпитания на земята.

  - Отец Гелеменов е другият известен екзорсист в България. Спогаждате ли се с него? Имате ли духовни и опорни точки или пък разминавания? Вие не сте завършили семинария и духовна академия, но пък нормално ли е един свещеник да ходи по гробищата, където му е работното място, и там, край кръстовете, край вечния покой на мъртвите, да гони демони от живите?

  - Не го познавам и не искам да водя разговор с него.

  - Гробищата са най-святото място за поклонение към мъртвите. Какви ритуали трябва да извърши един жив, за да отдаде почит към починалите?

  - Никога не съм смятала, че гробищата са най-святото място, където трябва да става изчистването. Навсякъде тотално умират хора. Човек трябва да изчиства мъката си, когато се чувства много зле, и по-рядко да ходи на гробищата. Защото духът на починалия не е на гробището. Всеки може да си направи различни ритуали в къщи и всичко това да бъде много по-ефектно, отколкото да се сдобиеш с една камара болести от страданието.

  - Какво имате пред вид?

  - Запознах се преди време с една 85-годишна жена, изискана и достолепна дама от София, пътувахме заедно във влака. Оказа се, че тя не чува на 100 процента с едното си ухо, пълна глухота. Веднага проверих дали това не е заболяване на физическото й тяло. Установих, че ухото й не е повредено, а тя ми твърди, че е оглушала още много млада, след като починал единственият й син. „Един ден, когато се тръшках на гроба му, оглушах и започнах да чувам хората от вдън земя”, разказа ми тя. Това е типичен случай как духовете могат да заседнат в различни места от тялото, дори и в стомаха. Предизвикват различни дефекти – замайване, брожения, вътрешно неспокойство, за които лекарите не намират никакво обяснение, камо ли да поставят симптоматика.

  - Навярно често гледате телевизия, слушате новини по радиото. На какъв хал са нашите политици, повечето от тях не са в час, и това е не само мое мнение?! Там би трябвало психиатрите да си кажат тежката дума. Как тежат на вашия кантар?!

  - Отдавна нямам телевизор в къщи, изобщо не гледам телевизия, не слушам новини. Имате право донякъде в коментара си, но все пак живеем в период на подем, не без космическа помощ. Тези, които в момента са заспали, ще се събудят и нещата ще се променят.

  - Имаме ли шанс да се променим, или трябва да се примирим със съдбата си?

  - Въобще не става въпрос за примирение. Трябва да повишаваме вибрацията си, да излъчваме любов към всичко и към всички.

  - Помагате на лекари, на професори, на специалисти?

  - Не за мен това е най-важното. Имам един типичен случай в Смолян с лекарка, трябваше няколко сеанса да й направя. Майка й беше починала, след което тя гледаше само в една точка. А съпругът й беше началник на полицията, един много твърд човек. Жената не беше приемала психотропни лекарства. Изцерих я. Малко са при мен неуспешните случаи, когато съм била безсилна – те са не повече от 4-5. Енергийната ми защита действа добре.

  - Грях ли е човек да смени пола си? В подобни случаи на кого помагате – на мъжа или на жената?

  - Благодаря ви за добрия въпрос. Скоро имах такъв случай с млад, интелигентен мъж, още на пръв поглед излъчващ любов, но много трудно дишаше. Беше обиколил всички столични клиники, където му бяха приложили всички методи на ортодоксалната медицина. Когато ми се обади и го изчистих, той се почувства като новороден, но не скри от мен, че има обратни наклонности и го смяташе за съвсем нормално. Опитах се да му подскажа, че веднъж завинаги да има отредената му свобода, трябва да помисли по този въпрос. Чувахме се известно време, той споделяше с мен, че продължава да има подобни затруднения. Вече в прав текст му казах, че трябва да престане с това, да се върне към нормалния си пол, иначе го очаква още по-лошо.

- Вие за първи път въвеждате термина „енергийни паразити”. Според паразитолози обаче в човешкото тяло съжителстват хиляди малки гадинки, повечето невидими, които ни тормозят. Кои са по-лошите?

  - Винаги съм имала пред вид духовете, които не са напуснали земята, при някои те са останали от предишния му живот.

  - Разбрах, че се познавате с моя стар приятел Георги Изворски, дълги години беше отшелник в Тетевенския балкан, където Къци Вапцаров се опита да се научи на смирение, но не издържа повече от няколко дни. Кой е според вас най-прекият път към самоусъвършенстване?

  - С него /Гого Изворски – б.а./ хармонизираме пътищата си, често се консултираме взаимно при заплетени случаи. Той ми помогна страшно много да усетя „родовия аромат на рози”, чистата „родова вода” – изключителни средства за изчистване на организма.

  - Работили сте във великата школа на Бруно Грьонинг, смятан за немския Петър Дънов…

  - Това е един много красив осемгодишен спомен. Там вложих цялата си душа, цялата си любов, на която съм способна, и нищо, че в момента не съм в редиците на Бруно Грьонинг, по независими от мен причини, за мен той си остава най-верният ми приятел за цял живот.

  - Според вас най-големите идеолози на нацизма – Хитлер, Гьобелс, Химлер, били ли са обсебени от демона? Както и руският диктатор Йосиф Висарионович Сталин?

  - Не мога да го твърдя със сигурност, защото понякога има и нещо друго – всяко зло за добро. Не мога да коментирам този въпрос. При тази материя не съм в свои води.

  - А кой е най-новият диктатор на България, който дирижира съдбините й в сянка? Защо предпочита да да бъде зад кулисите, а не да покаже истинското си лице?

  - И политиката е много далеч от мен. Аз съм за доброто, за промяната, не съм гласувала повече от 10 години. Искам да видя човек пред себе си, който да ме грабне, и тогава ще отида до урните.

Едно интервю на Георги АНДОНОВ

 

1/ Милка Михайлова – единствената жена-екзорсист на Балканския полуостров, която гони демони и зли сили.

   

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже преломен в много отношения. Човек към когото до скоро сте били безразлични, сега привлича вниманието ви. Откривате неща, които до момента са ви убягвали. Предприемате решителна стъпка в правилната посока. Каквото и да се случи от тук нататък, успехът няма да ви убегне. Проявете повече постоянство и няма за какво да се тревожите.
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески подход в работата си, повишавате възможностите си за печалби и добри реализации. Интелектуалният ви потенциал ще намери изява в предстоящо събитие, организацията на което вече е в ход. Разногласията с колегите не биха имали сериозни последствия за вас, но бъдете вежливи в отношенията си.
20 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажираността ви расте, а с нея и умората. Сами разбирате, че трябва да търсите нови начини за справяне със стреса. Добре ще ви се отразят разходки на открито, среща с приятели или слушане на любима музика. Високите ви изисквания към околните често ви дистанцират от тях, Бъдете по-търпеливи.
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Работата ви ще ви върви точно както вие сте планирали и затова ще ви остане време за приятни неща. Финансовото ви състояние е добро, можете да направите малък подарък на любим човек.
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Достатъчно организирани сте, за да не се откажете от амбициозната задача, която стои пред вас. Силите ви се нуждаят от обновяване, за това използвайте от времето си за релаксация, природата е добър източник на енергия. За себе си знаете нещата, които ви правят по-добри и усещането ще ви отведе при тях.
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Мнозина от вас се нуждаят от разнообразие и емоции. Днешният ден е подходящ за постъпки в тази насока. Може би е добре да помислите за кратка екскурзия или някакво нетрадиционно забавление. Неочаквани парични постъпления, вероятно ще улеснят избора ви.
20 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Присъствието на човека, който ви вълнува се отразява на работоспособността ви. Без да жалите труда си ще посрещате предизвикателствата на работното място, защото е сигурно, че такива ще имате. Поетите ангажименти няма да позволят отпускане, предвид срочността им. Ще привличате вниманието на хора с вашето разбиране за живота,сред които ще се чувствате добре.
20 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Откритото общуване днес ще ви носи предимства, освен, че ще се чувствате и добре. Ще си позволите повече свобода в обновяване на гардероба или задоволявайки други свои нужди, което ще ви направи по-активни в преследване на целите ви. Други ще се занимават с имотна сделка, покупка или продажба, както и ремонти по дома.
20 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Многото на брой задачи ще ви натоварят допълнително. Всеотдайността ви е пословична, но трябва да намалите темпото. Ще се насладите на взаимно удоволствие, ако отделите повече време на любимия човек. Повече мислете за бъдещето, а не за отминали неща, за които излишно се вините.
20 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За повечето от вас денят ще премине в рутинни занимания и предсказуеми действия. Поради желанието ви да привлечете нечие внимание или подкрепа е възможно да попаднете в деликатна ситуация. Кратко пътуване най-често свързано с уреждане на делови или семеен въпрос. Имотните проблеми са на път да свършат.
20 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Покажете доверие и зачитане към партньора си, за да се радвате на вниманието му. На работното място ще получите висока оценка за работата си, което ще се отрази и на възнаграждението ви. Други ще бъдат включени в съвместен проект, което ще им донесе печалби в дългосрочен план.
20 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С последователните си действия печелите предимства, които ви помагат да сте сред печелившите днес. Търсете сътрудничеството на добри професионалисти, ако искате да продължите и занапред успешния си ход. В противен случай ще калкулирате стрес и загуби. В много отношения прогнозите ви се сбъдват.
20 апр 2021
Последни новини