Уестърн в Ардинско, братовчеди се колят с брадва и чук като индианци

Двама братовчеди разиграха истински уестърн  в село Б., Ардинско, като се сражаваха с брадва и чук. Битката се разгоря на стълбите на обща къща на 7 май 2013 г.Жителят на селото Е.Ф.О като индиански вожд нападнал братовчед си С.М.Е. с брадва заради спор за имот. Двамата градили стени помежду си и те станали повод за скандала. Е.Ф.О. нанесъл удар с тъпото на брадвата по плешката на роднината. Той пък извадил петкилограмов боен чук и замахнал ,за да отнесе главата на нападателя. Той пък полетял назад и паднал от втория етаж на къщата. Потрошил ключица и ребра.

 Потърпевшият обвинил пред прокуратурата в Ардино братовчеда си С.М.Е.,че се е опитал да го убие като му размаже главата. На мястото на инцидента обаче бил намерен малък, чук,а не боен.Имало противоречие и в свидетелските показания.Не било изяснено и от какво са предизвикани травмите по потърпевшия,които били определени като средна телесна повреда.

Затова районната прокуратура в Ардино прекратила наказателното производство, след като съдът направил същото.Потърпевшият се жалва пред Окръжния съд в Кърджали. Магистратите в града край Арда потвърдиха решението на колегите си от Ардино.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини