Джак Райън: Теория на хаоса - европейска премиера (видео)

Екшън трилърът „Джак Райън: Теория на хаоса“ проследява новите премеждия на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси. Във филма заварваме Джак Райън (Крис Пайн) във времето преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт.

Райън е вербуван от агент на ЦРУ (Кевин Костнър) да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато са разкрити поредица от събития, които може да потопят икономиката на САЩ, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен (Кенет Брана), който стои зад всичко.

За феновете на Кланси агентът на ЦРУ е синоним на интелигентност под прицел, на непоколебимост и отдаденост пред лицето на глобалните проблеми. Един мъж с човечно отношение е изправен пред необикновенни заплахи. Без необходимата подготовка да бъде агент, Райън се откроява с интелект, подкрепен с кураж. Той разчита не толкова на джаджи и мускули, колкото на ума и интуицията си, които го превръщат в безценен кадър на американското разузнаване.

Премиерата на филма у нас е на 31.01.2014г., видеото е от червения килим в Лондон.
 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини