Девет нови каси в Кърджалийско за клиенти на ЕВН

EVN България информира, че от януари 2014 г. функционират общо 26 нови каси за заплащане на консумирана електроенергия в области Пазарджик, Пловдив, Кърджали, Хасково и Сливен. Новите каси са разположени в пощенски станции в следните селища по области:

Област Пазарджик – с. Виноградец, с. Паталеница, с. Церово, с. Сестримо, с. БягаОбласт Пловдив – с. Маноле, с. Рогош

Област Кърджали - с. Добромирци, с. Рани лист, с. Костино, с. Ленище, с. Равен, с. Рогозче, с. Гулийка, с. Горна Кула, с. Паничково

Област Хасково – с. Нова Надежда, с. Браница, с. Черепово, с. Долен Главанак, с. Тополово, с. Гугутка

Област Сливен - с. Бял Кладенец, с.Събрано, с.Езеро, с. Питово.

Oткриването на нови каси е в резултат на съвместното сътрудничество между EVN България и „Български пощи” ЕАД. Това е поредната стъпка за близост до клиента, след като през 2013 г. в Югоизточна България бяха открити общо 50 нови каси за заплащане на електроенергия.

Освен плащане на каса, клиентите на дружеството могат да използват обновената система за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx .

От декември 2013 г. системата на EVN Онлайн плюс е обогатена с допълнителни функционалности в полза на клиента:История на фактурите от последните 12 месеца – в новото меню История в профила потребителите могат да видят информация за фактурите, представена по ИТН (измервателна точка номер) за регистрираните от тях клиентски номера.Заплащането на цена за възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, вече също може да стане през EVN Онлайн плюс. Досега това беше възможно само на каса в „Български пощи“ ЕАД.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини