Медии спрягат Караянчева за отцепник от ГЕРБ,тя отрича

Цвета Караянчева

Медии спрягат народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева за отцепник от ГЕРБ.В своя профил във Фейсбук,тя категорично отрича.Публикуваме писмото й,адресирано до симпатизантите на партията:

„Скъпи приятели,
Днес случайно се натъкнах на медийни интерпретации с неизвестен автор, които ме нареждат в списъка на депутатите – потенциални отцепници от ГЕРБ. Признавам, че първоначално ме подразниха. Впоследствие проумях, че някой се опитва да ме сготви на принципа „Стреляш във въздуха и удряш яребица”. Явно съм настъпила опашката на гущера, но такива са „рисковете на професията”. Не се наемам да коментирам дали това е злонамерен опит на опозицията да разбие най-голямата парламентарна група в 42-то Народно събрание или напосоки изстрелян приятелски огън. Ще кажа само, че подобни твърдения, съшити с бели конци, са крайно несериозни, за да си заслужава да бъдат коментирани. Те са безпочвени, манипулативни и лишени от здравомислие. Хората, които ме познават отблизо, знаят, че съм влязла в политиката с лицето и името си, нямам навика да мърморя, да се маскирам или да заговорнича. Директна съм и в думите, и в делата си. Играя за отбора, защото политиката е колективен спорт, като футбола. А солисти търсят в операта. Не желая да влизам в полемика, в която да обяснявам, че нямам сестра. На несръчните съчинители на пасквила за „недоволната Караянчева, алчна за партийна субсидия”, ще препоръчам само, гледайки се в огледалото да си припомнят поговорката „Не всичко, което стои между две бузи, е лице”. 
Има една реплика в киното, подходяща за случая. Ние, българите, сме майстори да се замерваме с кал. Ако от нея правехме тухли, щяхме да сме построили Великата китайска стена.”

Цвета Караянчева

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини