Смъртта на дознател Колячев е най-четената новина в Кърджали бг вести за 2013 г.

Дознател Васил Колячев

  Крими новините за поредна година са най-четени от кърджалийци в сайта Кърджали бг вести, сочи статистиката на световната търсачка “Гугъл”. Заглавието,което е в челото на класацията е “Дознател Васил Колячев се самоуби,от полицията мълчат”. На трето място е също крими новина”Роднини издирват млада жена от село Лебед,Джебелско”. Тази година в първата тройка се е пласирала и една позитивна тема:”Кърджалийката Вася Попова отново разтърси зрителите, Миро се разплака”. Сред водещите теми, чийто източник е полицията е и списъкът с камерите, които дебнат шофьорите по пътищата на региона.

На второ място по уникални посещения според “Гугъл” са светските събития. Много четени са заглавията “Студио за красота и изкуство събра чаровните дами на Кърджали” и “Нова мода завладя дамите на Кърджали, вместо дискотека на хоротека”.

Младежките теми тази година са на по-предни позиции.Водещи са: “Езиковата победи конкуренцията в дебат по английски” и “Отличничките в Кърджали пафкат марихуана, хероинът остава за опашкарите”.

На дъното са политическите заглавия. Сред тях са “Ердоган притиска “Балгьоч” да се откаже от ДПС” и “Милко Багдасаров влиза в парламента”.

Поради тоновете издписано мастило за Маказа, откриването на пункта не е сред най четените от водещата тройка.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини