Съдия Нели Куцкова: Свекърва ми остана за половин час сама и я убиха

Намерени са веществени доказателства за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова и извършителите се издирват, съобщи шефът на СДВР Ивайло Спиридонов. Смъртта на възрастната жена от „Овча купел" е причинена насилствено. На място на инцидента е извършен оглед. По случая работи и прокуратурата.

Снощи за около половин час свекърва ми бе останала сама, защото ние живеем на долния етаж. После я намерихме мъртва, а цялото жилище беше преобърнато. Не ми се мисли за жилището, но жената си отиде. Това обяви съдия Нели Куцкова във връзка с убийството на свекърва ѝ в столичния квартал "Овча купел". "Дойдоха много полицаи и много сериозно и отговорно подходиха към нещата. Тази сутрин отново имаше оглед на мястото. Към момента нищо не казват, а и не се длъжни", добави Куцкова.

"Просто искам да призова всички, които имат баби и дядовци на възраст около тях, да ги предупреждават. Допускаме, че тя е отворила вратата на крадците, защото по касата нямаше следи от взлом. Нека не са доверчиви и да внимават", каза пред Блиц съдия Куцкова.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини