Презервативи - менте заливат пазара. Късат се и жени забременяват

"Презервативите "Дюрекс" са пълно менте и постоянно се късат", алармират притеснени граждани пред ПИК. Георги С. от София сериозно изпатил от некачествената стока.

 "Трети път ми се случва презервативът да се къса. С приятелката ми вече не знаем какво да правим. Млади сме и не сме готови за деца, а вече два пъти ни се налага да стигаме до крайни мерки. Приятелката ми направи аборт, а после мина на контрацептиви, които се знае, че са вредни за здравето", разказва опарилият се младеж.

И продължава: "Не е нормално да стават такива неща. Нали уж тази фирма е една от най-добрите. Вече нямаме доверие на качеството й".

"Имам чувството, че това с късането на кондомите е тиражирана акция, за да се оправи демографския срив в страната. Но това не е начина", пише ни читателката Р. М.  на редакционния имейл. Тя също е разочарована от кондомите на елитната марка и предполага, че сегашната партида са фалшификат от Турция, Китай или другаде.

Р. М. и партньорът й обмислят да съдят "Дюрекс", ако още един път им се случи неприятната история с уж предпазното средство за секс.

Източник: http://pik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини