Пещера край Кърджали подмладява с 10 години! (видео)

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 км от Кърджали, подмладява куражлиите, преспали поне една нощ в нея. На сутринта те излизат бодри и видимо освежени.

Според него формата на скалите в пещерата е причина в нея да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура. И в „Утробата" човек бързо възстановява физическото си състояние. Името на пещерата не е случайно - по време на зимното слънцестоене тънък лъч светлина се прокрадва в недрата й. Той стига до нещо като олтар, наподобяващо матка. Комбинацията между магнитното поле на камъните и инфрачервеното лъчение на слънцето води до уникалното енергийно влияние. То пък подмладява всяко живо същество, категоричен е монахът.

Зад теорията на отшелника застават и група руски физици, специално пристигнали в България да изследват чудотворната пещера. Според тях, освен върху хората, силното енергийно поле около Утробата влияе положително и на цялата планета.

Владимир Овсянников разказва за първата нощ, която останал сред пещерните скали. Монахът спал непробудно повече от 12 часа. Събудил се на сутринта с невероятен прилив на енергия. Затова започнал често да посещава Утробата и да медитира в нея.

Руснакът е на видима възраст около 40 години. Всъщност той е на 65 и препоръчва на пещерняците да посетят

Утробата. Той не изключва вероятността преспалият в пещерата да си тръгне от нея с нови умения, като телепатия или екстрасензорика.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини