Тенисистите на Ардино се връщат от Пловдив с бронз и сребро

Тенисистите на "Юнак 2005" се завърнаха със сребърен и бронзов медал от зоналното отборно пър­венство по тенис на маса, юноши младша и старша възраст. Надпреварата се проведе през почивните дни в Пловдив.

Юношите младша възраст Керем Хасан, Митко Кисьов и Зекерия Мюмюн спечели­ха сребърните медали. На финала загубиха с 2:4 от тима на "Надежда" от Со­фия. В своята група момче­тата на треньора Бахри Юмер записаха 4 победи. Ардинци разгромиха отбо­рите на "Дупница", "Димит­ровград" и "Любимец" с 4:0, след което надиграха категорично и тима на "фролош" от София с 4:1.

При юношите старша въз­раст тенисистите от Ардино се окичиха с бронзовите медали. Първенец стана от­борът на "Дупница", а на второ място се нареди ти­мът на "Надежда". "Доволен съм от представянето на всички момчета", заяви Бахри Юмер.

На 14 и 15 декември в Бургас мъжкият отбор по тенис на маса на "Юнак 2005" ще участва във вто­рия кръг на Държавното отборно първенство на южната "Б" група. След първия кръг "юнаците" са на първо място във временното кла­сиране с актив от 8 точки без загубен мач

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини