Задава се бюджетен смартфон Nokia Lumia с 4,5" дисплей

Ръстът в продажбите на смартфони от най-висок клас започна да се забавя, тъй като все повече потребители оценяват повишените възможности на евтините модели и обръщат поглед към тях, за да спестят средства. И наистина, достъпните телефони станаха още по-функционални и с тях можете да правите повечето от нещата, които правят и най-скъпите модели, с изключение на качествени забавления с най-новите 3D игри.

Затова не е изненадващо, че компаниите започват да отделят все по-голямо внимание на по-евтините телефони. Nokia вече има хит в сегмента на евтините телефони с Windows Phone под форматa нa Lumia 520, но компанията се кани да добави и други интересни модели в този сегмент. Ако трябва да вярваме на информацията в индийския сайт Zauba, който документира вноса на телефони в страната, сред новите модели ще има и такъв с 4,5" дисплей.

Устройството е с номер на модела RM-977 и е било доставено от Финландия. От описанието става ясно, че разполага с 4,5" дисплей и ще има версия и с 2 SIM карти, а цената ще е около 130 долара. Това го поставя в категорията на Lumia 520, а премиерата може да се състои по време на мобилния конгрес в края на февруари.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини