Мишо Царя: Карамански никога не е общувал с Бойко

Иво Карамнаски никога не е контактувал с Бойко Борисов, а още по-малко да му е бил от тясното обкръжение, измислицата е пълна.

Това обяви пред Faktor.bg Михаил Манолов, известен като Мишо Царя. Той се славеше като един от най-близките приятели на обявения за родоначалник на българската мафия, а босът често гостуваше във вилите на Царя край язовир Кърджали. 

Тази история с Бойко и Карамански е напълно фалшива, лицето, което Бареков сочи като бившия премиер е един от шофьорите на Иво – Иван Кочев. Този пред Карамански не е Японеца. Киро и Иво бяха аверчета, но на снимката, която Бареков размахва лицата са други.

Дълги години съм бил до Иво, но по негово време даже името Бойко Борисов не се е чувало, категоричен е Царят. Той твърди, че много  влиятелни днешни политици, бизнесмени и синдикалисти са му гостували с покойния Кръстник, но Борисов никога не е бил сред тях. Царят припомня, че при Караманеца е имало жестоки правила, а за подобна лъжа плащането било тежко.

Бареков също трябва да си плати, не може да се прави на политик,  заблуждава хората с лъжи и измислици, казва Манолов.

Мишо Царя винаги е демонстрирал топлите си връзки със силовия бос. През зимата на Жан Виденов, с пари на Карамански Царя откри в Кърджали трапезария за бедни и я кръсти на името на застрахователния бос. Кръстникът също не криеше симпатиите си към Царя и често му правеше щедри и ексцентрични подаръци – лимузина „Линкълн”, джип „Нисан”, а само месец преди да го убият му подари малко мече, което Мишо Царя разхождаше като бодигард. От завещанието на Карамански Мишо Царя получи в наследство личния сулга на боса – негърът Кингсли. След разстрела на Кръстника, той живя две години при Царя.

Разследващият журналист Григор Лилов пък е категоричен, че на снимката е Борисов. Когато пишел книгата си за него виждал и други снимки на бившия премиер с хора от подземния свят.

Източник: http://www.faktor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини