Йовковци с престижна награда от съюза на икономистите в България

На 31.октомври 2013 година в град София се проведе церемонията по награждаването на победителите в конкурса „Млад икономест- 2013г.” и тържествено отбелязване на Деня на народните будители.

За пета поредна година ученици от профил” Технологичен- Стопански мениджмънт” участваха в ежегодния конкурс „ Млад икономист” на СИБ.В инициативата училището се включи с четири разработки на Елис Якубува и Ивелина Николова от 12 –а клас с консултант г-жа Христина Ванчева и Сезен Сюлейман и Хава Исмаил от 12 –б с консултант г-жа Галина Попова.

Академичното жури отличи със специална награда докладът на Хава Васви Исмаил на тема” Електронна търговия и интернет маркетинг”. За високото ниво на своята разработка ученичката получи награди и грамоти и от д-р Петър Нейчев, корпорация „Съединение” АД,град Пловдив и от г- жа Янка Такева, „Съюз на българските учители”.

Председателят на СИБ проф. Кръстьо Петков,дфн подчерта, че номинацията се присъжда за високата научна стойност на доклада и за актуалните, нестандартни и креативни икономически идеи.

В отговор на признанието, г-жа Галина Попова поднесе поздравителен адрес от името на г-жа Недялка Кюпрюджиева, директор на СОУ „ Йордан Йовков” , Кърджали до Председателя на УС на СИБ проф. Кръстьо Петков,дфн./поздравителен адрес/

Всички получени отличия са признание за качеството на положения труд от преподавателите по икономически дисциплини в нашето училище.

Авторитетните награди издигат престижа на СОУ „ Йордан Йовков” и са стимул за бъдещи професионални успехи.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини