Знаците, че сте открили жената на живота си

Понякога съзнателно, но в повечето случаи съвсем несъзнателно всички мъже търсят идеалната жена, пише Div.bg. Няма смисъл от отричане, нито от шикалкавене. Единственият проблем, който виждаме, е, че от толкова много търсене, лутане и грешни избори, губим способността да Я познаем. Нея - жената, за която мечтаем. Понеже сме пичове и сме в добро настроение, предлагаме ви да видите 10 сигурни признака, че сте Я открили. Или за да не ми звучим крайно - че сте попаднали на жена, която най-близко се доближава до критериите ви.

1. Сексът с нея е страхотен

Преди да срещнете тази жена, не сте имали такова силно желание за секс във всякакви позиции, на всякакви места. Факт е, че сексът е не само физическо, но и ментално удоволствие, така че, ако сте силно свързан със своята приятелка, сексът ще бъде хубав.

2. Можете да си говорите с часове, без да се отегчите

За да бъдете щастливи заедно, трябва да имате общи интереси и да можете да си говорите.

3. Можете да си мълчите с часове, без да се отегчите

Хубаво е да можете да разговаряте, но още по-хубаво е да можете да си мълчите. Това е знак, че се чувствате комфортно заедно.

4. Губите чувство за логика и разум

Непрекъснато сте заедно и тайно си мислите за сватба и деца, макар и да не го изговаряте. Просто се чувствате така, сякаш целият смисъл е събран в тази жена и връзката ви с нея.

5. Уверено можете да кажете, че досега не сте се чувствали по този начин

Ако сте имали други дълги връзки и те избледняват пред тази, то не си позволявайте да изпуснете тази жена.

6. Имате общи житейски цели

И двамата искате семейство, искате да започнете общ бизнес заедно, да пътувате и т.н. Само любов не е достатъчна - трябва да имате и общ път.

7. Когато "погледнете" в бъдещето, виждате нея

Когато се усетите, че мислите за деца, сватби, остаряване, нова работа, а любимата ви жена също присъства в плановете ви, да знаете, че не е случайно.

8. Изпитвате нужда да я дарявате с всичко, от което се нуждае

Интересувате се от мечтите ѝ, от целите ѝ, от страховете, притесненията и тревогите ѝ. Искате да сте ѝ от помощ.

9. Искате всички да я познават

Семейство, приятели, колеги... всички.

10. Обичате я, по дяволите

Признавате и на себе си, и на нея, че я обичате. Много мъже смятат, че това е слабост, но истината е, че истинската любов дава неимоверно много сила на мъжа.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини