Младежите от ГЕРБ Кърджали се срещнаха с Бойко Борисов

Всеки ден се чудя на лидерите на трите малки партии в парламента, които откраднаха управлението на държавата, как могат да се наричат победители. В Хасково Борисов се срещна със структурите на МГЕРБ от Хасково, Пловдив, Кърджали и Стара Загора. 
За първи път ние спечелихме изборите веднага, след като бяхме управлявали един мандат; за втори път българите ни повериха управлението на държавата. И сега, лидерите на тези три партии се наговориха, и пред обществото твърдят, че са различни, но всъщност командният им център е един. Всеки ден се питам – как Сергей Станишев има морал да говори, че е победител, след като е докарал България до това положение? Тези хора нямат нито морал, нито силата да си признаят, каза Бойко Борисов. 
Според председателя на ГЕРБ – Орешарски е забравил за всички официални входове и не знае нищо друго, освен задните входове. „Освен у нас, Орешарски вече месеци наред е в изолация и от света. Нито е ходил някъде другаде освен един път в Китай, нито световните лидери идват у нас. Това е тотална изолация”, каза Борисов. 
„На този фон се чудя как Местан обяснява на своите хора, че е в коалиция с партията, направила Възродителния процес? Как им обяснява, че управлява с бившите комунисти – защото БСП е партия на бившите комунисти, която не се е реформирала”, каза Борисов. 
„Тези хора са направили лагерите в Белене; взривявали са църкви, а 1944 г. са избили цвета на българската нация”, каза Борисов. 
„Ами Сидеров? Как обяснява на своите избиратели, че държи на власт ДПС? Местан казва кой ще е министър, а има 30 – 40 депутата, но Сидеров не говори за това. Той прости ли им на БСП и ДПС за всичко, което правеха, и за всичко, което той самият говореше преди 4 години, че днес говори само за ГЕРБ”, каза Бойко Борисов.

Източник: фокус

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини