ЕВН предлага създаването на Клиентски съвет

Клиентски съвет е платформа за осъществяване на директен диалог на EVN България с частните клиенти. Инициативата се организира под мотото„Вашите идеи създават промяна“ и е в подкрепа на непрекъснатия стремеж на дружеството за повишаване на клиентската удовлетвореност и подобряване на информираността.

Инициативата Клиентски съвет се състои в съвместни срещи между частни клиенти на EVN България и представители на дружеството. В рамките на тези срещи клиентите имат възможност да обменят информация и идеи по различни теми, свързани с дейността на EVN България, да дават различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги.

Съставът на Клиентския съвет е от 24 участници, които ще имат срок на мандата 2 години.

Участие

За участие в Клиентски съвет може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на EVN България по доставка на електроенергия, като участието в него е доброволно и безвъзмездно.
За да бъдат отразени в максимална степен потребностите на клиентите на EVN България, участниците в Клиентския съвет ще се избират по различни критерии при стриктно спазване на изискванията за равнопоставеност и равноправно отношение.

В стремежа си да бъде по-близо до своите клиенти дружеството организира срещите на Клиентския съвет в различни населени места в Югоизточна България. Предвидено е Клиентският съвет да се среща 2 пъти годишно.
 Клиентският съвет има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство. Дружеството вярва,че съвместният активен диалог с клиентите по места ще допринесе за по-нататъшно развитие на предлаганите услуги, като в центъра на внимание се поставят клиентите и техните потребности.

Конструктивните идеи на клиентите в различни сфери от дейността на EVN България са важни за дружеството и винаги добре дошли.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини