Акиф Акиф уговаря инвеститори на панаира в Коджаели

Кметът на Момчилград Акиф Акиф разгледа Международния панаир на промишлеността и технологиите в турския град Коджаели и присъства на откриването му. Градоначалникът получи покана за изложението от Бюлент Карагьоз, председател на съвета на Търговско-промишлената камара в област Коджаели. Организацията е с над 100-годишна история, като в нея членуват близо 12 500 фирми. На търговския панаир своите продукти представиха 164 компании и фирми от Турция, САЩ, Германия, Англия, Италия, Австралия, ОАЕ и др. Участие взеха още наши общини от областите Бургас и Разград, както и местни представители на бизнеса.

Разположен на площ от 11 000 квадратни метра, търговският панаир представи иновативни продукти на водещи компании в сферата на химическата, хранително-вкусовата и електронната промишленост, информационните и комуникационните технологии, строителната и мебелната индустрия.

Кметът на Момчилград проведе работна среща с представители на Търговската камара в Коджаели и нейния председател Айхан Зейтиноглу. Акиф Акиф изрази готовност за пълно съдействие от страна на местната власт за бъдещи инвестиции в региона.

Припомняме, че градоначалникът провежда поредица от срещи  с бизнесмени и бизнес организации  от различни общини в Турция, за да им представи възможности за инвестиране. 

На снимката: Градоначалникът Акиф Акиф на работна среща с шефовете на Търговско-промишлената камара в Коджаели Айхан Зейтиноглу/вляво/ и Бюлент Карагьоз/вдясно/.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини