Младите гербери заключиха с катинари гаджетата си в парка

Моника Панайотова

Младите гербери заключиха с китайски катинари любовта си към приятели и приятелки в градската градина.По инициатива на евродепутата от ГЕРБ Моника Панайотова от Кърджали стартира  инициативата Обичай и заключи. Тя е много популярна в страните от Европейския съюз.Родината й е Канада.Млади и стари изписват на катинарите послания или имената на възлюбените си които заключват под мостовете. В Кърджали за тази цел бе издигната арка в парка. Младежката лидерка на ГЕРБ в Кърджали Веселина Юрукова изрази надеждата, че инициативата ще бъде подета от младите хора в цялата страна.

   Първа катинар заключи народният представител Цвета Караянчева. Тя заяви, че това е символ за любовта  й към всички кърджалийци. Последва я госпожица Моника Панайтова. Тя сподели,че е изкрено развълнувана,че инициативата тръгва от Кърджали.

  В обръщението си към десетките млади хора и деца дошли на инициативата в Градската градина Моника Панайотова заяви, че желанието й е да провокира  обич и любов между младите хора.трябва да сме толерантни,призова евродепутатката.

  Народният представител Цвета Караянчева сподели,че инициативата е нещо съкровено. Според нея няма нищо по хубаво от любовта и усмивката във време на омраза. Хубаво е когато си подаваме ръка. Нека арката в Кърджали стане символ на човечността, пожела Караянчева.

 Младежката лидерка на ГЕРБ Веселина Юрукова изрази надеждата че много млади хора ще подкрепят инициативата.

 Много млади кърджалийци си взеха катинари и написаха върху тях с маркери послания.

Георги Кулов

Цвета Караянчева
Млади гербери влюбени
Гербери заключиха любовта
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини