Внукът на Тато банкрутира

Тодор Славков

Бизнесът му никак не вървял, постоянно се проваляли сделки, а и нови партньори за съвместна дейност трудно се намирали. В кредитната карта не влизали никакви нови постъпления, а натрупаните почти се изпарили, пише "Всеки ден".

За капак през пролетта, Тошко решил да поглези душата си с нов скъпарски автомобил. Луксозното возило "глътнало" няколко хилядарки, което допълнително натоварило бюджета на столичния бохем. "Трябват ми поне 100 000-200 000 лева, за да се осеферя. Ама седя и си мисля кой може да ми ги даде. Така де, като имам приятели да помагат, да не стоят със скръстени ръце, няма само те на мен да разчитат, че палачинката ще се обърне", нареждал наследникът на Тато.

Малък Тошко в последните три години "взе въздух" благодарение на телевизията. Той първо прибра 130 000 лева от "ВИП Брадър", а после 250 000 от "Милионер търси съпруга" по ТВ7. Надявал се през пролетта да го поканят в "Къртицата", поне от там да вземе някой лев.

Тодор Славков бил притеснен за финансовите приходи на цялата фамилия, защото сестра му Жени Живкова също трудно се оправяла напоследък. Бившата депутатка и модна дизайнерка ипотекирала апартаментите на дядо си, за да изтегли кредит, с който да покрие загубите на съпруга си Андрей Стефанов, също изправен пред банкрут. Продажбите на модната й къща пък се свили почти три пъти в кризата.

Прочети повече ТУК.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини