Топ 5 на най-добрите Android телефони

Пазарът на телефони с операционна система Android е огромен. На него има широка гама от устройства, а броят на потребителите постоянно расте.

Ето кои са най-добрите телефони с Android, според специализираното технологично издание Mashable.

1. HTC One

С 4,7-инчов екран, хубав алуминиев корпус и камера над средното ниво, HTC One със сигурност е фаворит сред телефоните с операционна система на Google.

Освен с елегантния си лъскав корпус, One може да се похвали с отличен звук и служи и като универсално дистанционно управление.

2. LG G2

"Чудовищният" смартфон на LG разполага с 5,2-инчов екран и е първото устройство с новия мощен процесор Qualcomm Snapdragon 800.

С Hi-Fi аудио и Full HD екран, G2 е страхотно устройство за видео, музика и игри.

3. Samsung Galaxy S4

Тъй като S4 е със същия размер като своя предшественик S3, мнозина могат да решат, че S4 е само повърхностен ъпгрейд, но от Mashable не са съгласни.
С усъвършенстваните си камера, сензори и батерия смартфонът доказва, че е много повече от предишния модел.

4. Nexus 4

Огромният Nexus 4 е един от "прошарените" ветерани в този списък, но добрият му процесор и уникалните му функции все още го държат в играта.

Екипът на Mashable е успял да работи с Nexus 4 цели 14 часа преди да се наложи смартфонът да бъде презареден - нещо нечувано за устройствата с Android. За някои потребители и това е достатъчна причина, за да дадат шанс на телефона на Google.

5. Moto X

Най-интересната функция на новия телефон на Motorola е Touchless Control - тя позволява да управлявате устройството с глас, подобно на очилата Google Glass. 

Moto X предлага също така изключителни възможности за персонализация - на разположение са над 2000 цветови комбинации. Мощните му характеристики допринасят за доброто му представянето и подреждането му сред най-добрите устройства за 2013 г.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини