Нима казаното от Ванга за Сирия се сбъдва?

„...и настава мир на Земята, но първо Сирия ке падне“- помнят се думите на Ванга...

Дали пророчеството на Баба Ванга за Сирия ще намери своето потвърждение, питат се с безпокойство все повече хора. Изследователите на доказания българския феномен – ясновидката Ванга, са убедени, че 70 на сто от нейните пророчески думи се сбъдват. Може да се струва невероятно, но ако се прочетат отново записаните нейни думи, може да се осъзнае, че това действително е така. И събитията в Сирия сякаш вървят по онзи зловещ сценарий, за който Вангелия Гущерова ни предупреждаваше.

„Краят на света е далеко и ще настане мир за 1000 години напред…“ – думите на пророчицата са записани и в спомените на нейни близки, където ги допълва трагичното условие: „…когато Сирия падне!“. Войната, описвана от Ванга е прекалено близо до нас и с трагичен резултат за Европа, за да подценяваме с лекота предупрежденията. Наистина в момента никой не се решава да нарече събитията с истинските им имена. Огънят е толкова близо до нашата черга, че и едно въгленче може да я подпали.

Фактите (и ракетите в Турция) са красноречиви, а интересите на всички малки и големи играчи в Сирия са преплетени „като свински черва“ – коментира един политически наблюдател напоследък. В Средиземно море са концентрирани могъщите сили на НАТО, но в Сирия е единствената военноморска база на Русия в ислямска страна. Иран обяви за готовност да нанесе „съкрушителен удар“, ако Израел го предизвика. И едва ли някой разумен може да си мисли, след „случайно“ изстреляна ракета, няма наистина да дойде Апокалипсисът…

По думите на Ванга „Световната война ще свърши през 2014 година…“, но за да завърши, тя навярно и ще започне. И нека здравият разум надделее над фанатичните заплахи, а пророчеството на Баба Ванга за гибелта на Сирия остане сред неизпълнените й видения.

Източник: chudesa.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини