Тази реклама се вижда само от деца (видео)

Испанската фондация ANAR създаде оригинална реклама, предоставяща на деца, пострадали от насилие, безопасен начин да потърсят помощ. Тя представлява постер, който показва различни неща, в зависимост от това дали се гледа от дете или от възрастен човек.

„Мистерията" на постера се крие в покривния му слой, благодарение на който се виждат различни изображения, когато към него се гледа от различни ъгли.

Когато пред рекламата се изправи възрастен човек (или някой, който е по-висок от1,35 метра– колкото е приблизителната височина на 10-годишните), той вижда само снимка на тъжно момченце и съобщението: „Понякога насилието е доловимо само от децата, които страдат от него".

Ако към плаката погледне дете обаче, то вижда снимката на момченцето, но със следи от побой и допълнително съобщение, което гласи: „Ако някой те нарани, ни се обади и ние ще ти помогнем", последвано от телефонния номер на фондацията.

Рекламата е създадена с цел да подкрепи децата и да ги накара да се почувстват по-силни, особено ако техният насилник стои до тях в момента, обясняват от фондацията.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини