Акиф Акиф с амбиция всяко населено място да бъде водоснабдено

Кметът на Момчилград Акиф Акиф ще организира изнесени приемни дни в населените места на общината. Срещите му с местното население се очаква да стартират в началото на септември и ще обхванат всички квартали на града, села и махали. Идеята се роди на традиционната кметска среща, която се провежда ежеседмично с присъствието на ръководството на местната власт и кметове на населени места. В мобилния екип на градоначалника ще се включат заместниците му и експерти от всички отдели към общинска администрация.

„Целта е да се запознаем на място с проблемите на жителите, с което неминуемо ще отчетем по-ефективен резултат при разрешаването им.  Ние ще обясним какви са правомощията на общината и как местната власт може да бъде максимално в услуга и в полза на гражданите в рамките на своите законови правомощия”, заяви Акиф Акиф.

„В началото на мандата начертахме приоритетите, които заложихме в нашата работа през тези 4 години. Мога уверено да заявя, че община Момчилград реализира своите задачи в строга последователност и устременост”, каза още градоночалникът

Според него предстоящите срещи ще оформят приоритетите, заложени в следващия общински бюджет. Сред акцентите в разговорите ще бъде и Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 година.

„Амбицията ни е до края на 2014 година всяко едно населено място в община Момчилград да бъде водоснабдено. До края на есента се надяваме да осигурим питейна вода за хората в още четири населени места”, посочи кметът на Момчилград.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини