Пътник е паднал на метростанция „Западен парк”

Възрастна жена е скочила под мотриса на метростанция „Западен парк”. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР. В 08.05 часа в СДВР е получен сигнал, че на метростанция „Западен парк” в посока „Люлин” възрастна жена е скочила под мотриса.

Жената е жива, но и в момента се намира под влака. Очаква се на място да пристигнат екипи на Бърза помощ и пожарната, за да я извадят. По първоначални данни и двата крака на жената са отрязани, информира още агенция Фокус.

За момента няма повече данни за самоличността на жената или мотивите й да скочи. По информация на Дарик радио жената е опитала да скочи на една от метростанциите, но е била спряна. След това се е качила на спирката, продължила е до следващата спирка и там е скочила.

Не е ясно колко време ще е спряла подземната железница. В момента в посока "Лозенец" към центъра метрото се движи само до "Сливница". Между станция „Сливница” и „Константин Величков” движението се осъществява с един влак. От "Константин Величков" към центъра движението се осъществява нормално.

Отделно центърът на София е сериозно блокиран заради "София диша".

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини