Орлин Павлов: Извънземни поискаха да ме отвлекат

Извънземни поискали да отвлекат певеца Орлин Павлов през1992 г. Потресаващата история за срещата с космическия интелект разказа самият той пред водещи издания и допълни, че оттогава не е спирал да се страхува от марсианска атака срещу Земята.

„Бях на екскурзия в Рилските езера през лятото на 1992 година – аз, леля ми и братовчед ми. Тъкмо решихме да си лягаме и небето бе озарено от някаква странна светлина. Над планинските чукари и езерата започнаха да се движат с висока скорост различни по цвят светлини, които описваха неправилна парабола. Уплаших се, защото не исках извънземни да ме отвлекат за опитно зайче. После много пъти съм разказвал на хората, но никой не ми вярва и досега”, сподели потрепервайки от спомена Орлин.

Спомня си още, че в деня след странната среща с извънземни е имало обилен метеоритен дъжд. Космическата картина е едно от най – красивите неща, които Орлин Павлов е виждал през живота си и самият той успял да преброи повече от 600 падащи звезди и да си пожелае повече от 600 желания.

„От този момент нататък започнах да вярвам, че наистина има извънземни в Космоса. И сега се страхувам, когато се присетя, че всъщност не сме сами. Ами ако дойдат да те отвлекат…? Представяте ли си, да правят експерименти с теб, да те извиват на всички страни, за да видят какво ще стане. Страшно си е”, заключи певецът – победител във „ВИП Брадър”.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини