4 °C

Читалище „Обединение 1913” организира „Коко рок фест”

На 14.09.2013 г.  ще се проведе четвъртото издание на “Коко рок фест”. Организиран е от МИКЦ Кърджали – НЧ “Обединение1913”с подкрепата на Национален Център „Европейски младежки програми и инициативи” и община Кърджали.

Целта на фестивала е да популяризира рок музиката в различните й стилове /блус, ритъм енд блус, рокендрол, рок, хард рок, хеви метъл, кънтри рок, етнорок, джаз рок и др./ и да даде възможност за изява на млади рок групи. Фестивалът е изцяло с конкурсна насоченост. Всички млади групи, които желаят да участват, могат да се запознаят с регламента и да се запишат за участие. Ние обещаваме един истински рок празник и много награди за участниците!

Идея

Както всяка добра идея и тази, да се организира истинско рок събитие в град Кърджали, се роди спонтанно. Поводите да се захванем сериозно с подобно нелеко начинание са няколко. На първо място да почетем паметта на една истинска музикална легенда от нашия край – Николай Станев, чийто професионализъм и човешка доброта ще оставят отпечатък върху културния живот в Кърджали завинаги. Друга причина е уникалността на такова събитие за нашия град. Тук преди първото издание от2007 г. не се е провеждал рок фестивал, а както навсякъде в България почитателите на този стил музика са много и всички те заслужават да посрещнат достойно свои съмишленици от цялата страна. На трето, но не последно място по важност, желаем да дадем трибуна за изява на млади и талантливи групи, като тяхното участие е наградено не само с многобройни аплодисменти, но и с награди, които са сериозен старт в бъдещата им кариера.

 Кои могат да участват?

Фестивалът има изцяло конкурсен характер като могат да участват млади непрофесионални групи (средна възраст до 25 год.).

Всяка група, която желае да участва, трябва да изпрати свой запис (не е нужно да е професионален) в mp3 формат до 9.09.2013 г. през сайта www.koko-rock.com.

След прослушване на записите журито уведомява кандидатите за по-нататъшното им участие.

Допуснатите до участие в конкурсната програма се оценяват по няколко компонента:

авторски идеи, качество на изпълнение, сценично присъствие.

Награди

 Освен възможността за изява и наистина приятно изживяване сме подготвили и награди за трите най-добри групи, в това число и професионален запис на песен в елитно звукозаписно студио.

Допълнителни Условия

Разходите за транспорт и пребиваване на участниците са за сметка на самите участници. Организаторите оказват съдействие за битовото устройване на участниците във фестивала.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини