Секс с по-млад мъж? О, да!

На почти всяка от нас се е случвало да има флирт с по-млад мъж. Не че го търсим, той сам ни намира. Младите мъже смятат за вълнуващо и интересно завладяването на по-възрастна от тях жена.

И въпреки че винаги има положителни и отрицателни страни, ние ще се фокусираме върху приятните емоции, които носи сексът и взаимотношенията с тях.

Вече е абсолютно изтъркано мисленето, че мъжете е нормално да имат връзка с по-млади жени, а за дамите е неприемливо да имат отношения с по-млади мъже.

Много жени се притесняват от клюките, от това, че хората ще започнат да говорят за връзката им. Това е вашият живот, правете това, което ще ви накара да се чувствате истински щастливи. Възрастта на мъжа невинаги е определяща за това какъв подход ще има към жената. Да, случва се по-младите мъже да показват в определени моменти своята неопитност, но нима не се среща и при мъжете в зряла възраст?

Какво ни дава една връзка с по-младия мъж?

    * Повдигаме либидото си.

    * Младите мъже винаги се опитват да впечатлят както в леглото, така и извън него.

    * Под завивките те на всяка цена искат да се докажат и са готови на всякакви експерименти, за да задоволят партньорката си.

    * Те са галантни и харесват всяка част от тялото ви.

    * Младите мъже разполагат с енергия и оптимизъм в излишък.

    * Те действат спонтанно и са настоятелни, когато искат да получат нещо, което ги прави още по-възбуждащи.

    * Сексът с тях е продължителен, страстен и разнообразен.

    * Когато срещнете по-млад мъж, който е добре образован, разговорите с него могат да бъдат интересни, дълги, а чувството, което оставят във вас, е невероятно. Защото знаем, че интелигентните мъже винаги са една идея по-забавни и интересни.

    * Младият дух е важен особено когато става въпрос за половинката ви. Те винаги изглеждат като изпълнени с живот.

    * Всяка една жена, която е имала връзка с по-млад мъж, знае, че той я кара да се чувства като преродена (и по-млада).

    * Има много сполучливи и дългогодишни бракове, които са между по-млад мъж и по-възрастна жена.

Дами, в леглото невинаги по-малките се учат от вас. Винаги може да бъдете приятно изненадани и най-хубавият секс да се окаже именно с по-млад мъж.

И не на последно място, връзката с по-младите мъже ни кара да се преоткрием като жени. Да заобичаме телата си. Да не изпитваме никави притеснения по време на секс и да извадим страстта, която дълго време е спяла в нас.

Източник: az-jenata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини