Най-добрата песен на всички времена

Това е. Как стават най-добрите песни? Гледайте по eTV.

Всеки ден поне едно ново попълнение за музикалните минути на eTV. Днес - най-добрата песен на всички времена. Утре, не е изключено да имаме следващата най-добра, но днес ви представяме цели седем, които са също толкова нови, добри и най-вече свежи (виж плейлистата по-долу, ако не ти се четат подробностите).

One Direction - "Best Song Ever". Видеото е заснето в Маями, Флорида, режисьор - Ben Winston. Става дума за героизма, който задължително се проявява при заснемането на Най-добрата песен на всички времена. Естествено, кой ще я изпее, освен One Direction. Забавни са. И пеят. И играят... Ето ви сега един страхотен пример по въпроса защо винаги има по една (обикновено даже са по няколко през годините) страхотна момчешка група, която всички харесват. Всъщност ако изгледате плейлистата, ще видите още примери по въпроса.


Beady Eye - "Shine A Light". Клипът е към новия сингъл на Beady Eye - "Shine A Light" от втория албум на бандата, озаглавен `BE`, който излезе на 10 юни.  Албумът е записан в Лондон с продуцент Дейв Ситек (Dave Sitek). "Работата със Ситек ми отвори нови хоризонти" – споделя Лиъм Галахър и продължава. "Без съмнение, той е най-добрият продуцент, с когото съм работил... Истински разбойник - без правила и условности. Открихме, че имаме общи идеи за звученето на албума, успяхме да се сработим при композирането на парчетата, като преди това „прочистихме” главите си от целия този боклук от 90-те години.. `BE` е много специален за мен албум”.  Обложката за новия албум е дело на прочутия фотограф Harry Peccinotti, спечелил си световна слава с редица ероточни фотосесии и автор на скандалните календари на Pirelli за 1968 и 1969 години.  Видеото е ама точно така - без правила и най вече без условности.

Smallpools - "Dreaming". Това е дебютното видео на младата група от ЕлЕй - Smallpools. Песента е определена като "перфектен синт поп" и "енергично електро поп парче със ска елементи", групата е сравнявана като стил и звучене с Foster The People.

Sammy Adams featuring Mike Posner - "L.A. Story". Видеото към новия сингъл на Sammy Adams - "L.A. Story" - с участието на Mike Posner. Режисьор на видеото е Jon Augustavo, а локациите за снимките включва емблематични булеварди и места в LA. Песента “LA Story” e написана от Adams заедно с Ryan Tedder, Noel Zancanella, Mike Posner и Oren Yoel. От 19 юли сингълът е във всички дигитални платформи, и в eTV, естествено.

Calvin Harris ft Ayar Marar - Thinking About You. Песента е 9-ти по ред сингъл от албума на Калвин Харис - ’18 Months’ (2012, Вирджиния Рекърдс/Sony Music).

John Mayer - "Wildfire (lyric video)". Жизнерадостно парче с кънтри звучене. Ще ви се прииска да го запеете и ... думичките са на екрана.

Karmin - "Acapella" - Много свежо, както и да го погледнеш. Видеото е към новия сингъл на много свежото денс-поп дуо Karmin и много свежото парче `Acapella`. Свежи цветове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини