Мъжът, който плашеше да скочи от блок в Лагера, е убиецът на стюардесата Ася Илиева

Мъжът, който плашеше, че ще се самоубие като се хвърли от 7-ия етаж на блок в ж.к. "Лагера" се оказа убиецът на бившата стюардеса Анастасия Илиева - Ася. Това съобщава Преса. Аксел Тилгнер е въпросният племеник, който полицията издирваше за жестокото убийство на 67-годишната жена, открита в жилището си на ул. "Хаджи Димитър" пребита и с 9 прободнирани по тялото.

В четвъртък психолози и полицаи разубедиха Аксел да скочи. Щом слязал той бил арестуван, тъй като започнал да обяснява несвързано за извършеното от него престъпление, съобщава Блиц. Оказало се, че бил друсан, когато посегнал на леля си. Вчера той бе оставен от Софийски градски съд остави в ареста. В съдебна зала стана ясно, че майка му починала от свръхдоза. Баща му пък бил с леки психическо отклонения и водел скитнически живот. Така за него се грижела леля му Ася. До деня, в който той вдигнал ножа срещу нея.

Адвокатката на Тилгнер изтъкна, че в деня на убийството младият мъж бил на силни халюциногени. "Аз не съм убиец, аз съм психически болен", посочи пред съда Аксел.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини