Кърджалийска девойка в борба за титлата „Мис България 2013”

ЕМЕЛ НЕВЕНОВА ЙОВЧЕВА

Битката за най-красивата българка стартира по TV7. Осемнадесет момичета ще се борят за короната на “Мис България 2013″. Девет от тях бяха представени в първия епизод на шоуто. Водещи са Камелия и Кирил Ефремов.

Между 19- и 30-годишни са първата порция кандидатки. Сред госпожиците са и две близначки – Вероника и Моника Ланчеви от Русе. Сестричките изглеждат като две капки вода, само че едната е избрала светлокестеняв цвят на косата, а другата – напълно рус. Сред претендентките е умница с две висши образования – 23-годишната Даниела Неделчева е завършила дизайн и бизнес администрация. Нейната основна конкуренция в знанията е Емел Йовчева, която следва авиация в Техническия университет в София. 22-годишната кърджалийка дори е участвала в каузи на ООН. Тя е на22 г., родом от Кърджали. До 10-годишна възраст е живяла в Измир, Турция. В момента следва „Авиация“ в Техническия университет в София и притежава афинитет към математическите науки. Интересува се от хуманитарните проблеми и дори е участвала в каузи на ООН. Смята, че организираността и мобилизираността са нейните най-силни качества. Отличничка от Стопанска академия в Свищов пък е Мелиса Бъчварова. 19-годишната софиянка е втора подгласничка на “Мис Академия”.

Нанси Карабойчева също е студентка. Тя учи информатика и статистика в УНСС. Но извън лекциите се отдава на любов с гаджето си, волейболния ни национал Добромир Димитров, с когото са луди един за друг. Сред кандидатките има още една красавица, чието име е се среща в родния хайлайф – Звезделина Иванова. Моделката беше спрягана като третия човек във връзката на фолкдивата Алисия и Ники Михайлов, които вече са разделени. Слухове изпратиха Звезделина и в обятията на Слави Трифонов, но информацията се оказа в сферата на хипотезите.

Миглена Христова от Видин е най-”възрастната” сред момичета – тя е на 30. Твърди, че с времето нейните мечти са останали на заден план, отстъпвайки по важност на бъдещето на сина й. Пенка Георгиева пък е ромка, но и талантлива танцьорка на ориенталски танци от Ботевград. Пенка разбира най-добре поговорката, че парите не миришат. Работила е като чистачка на тоалетни и помощничка в рибен магазин. Признава си, че има 58-годишен спонсор, който материализира всичките й капризи. Въпреки всичко Пенка има съвсем обикновени мечти – иска някой ден да си има собствен дом.

Екзотика в конкурса ще внесе шоколадовата изкусителка Франсин Катунга. 21-годишната софиянка е превърнала танците в своя професия.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини