Кърджалийци се жалват от чиновническо равнодушие

Народният представител Милко Багдасаров ще поиска законодателни промени, за да се гарантира сигурността на децата в България. В приемния ден на депутата той е разговарял с родителите на детето, което пациент на психиатричната клиника в Кърджали се опита да отвлече.Ще направим всичко, за да помогнем на детето и на семейството, ще осигурим нужната помощ от лекари, психолози и логопеди. Но това не решава основният проблем – че реално в момента не съществуват гаранции, че подобен инцидент няма да се повтори с друго дете и на друго място в България, каза Милко Багдасаров.

   В събота, когато работи приемната на народния представител с него са разговаряли десетки жители на Кърджали. Основните проблеми на хората са липсата на работа, трайната безработица и чиновническото равнодушие. Много от жалбите на хората са с необосновано дълго забавени преписки от държавните институции , МВР и съдебната власт, каза Милко Багдасаров.

  Народният представител потвърди, че приемния му ден с граждани остава в събота от 9:30 – 11:00 часа и всеки, който желае да постави свои въпроси, мнения, виждания може да го направи в клуб ”Червеното”, Общински съвет на БСП, находящ се на ул.”Екзарх Йосиф”,бл.”Момина сълза”.

Пресцентър, БСП

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини