Щура комедия ще гледаме в димитровградския театър на 26 юни

Комедията "Боси в парка" ще радва публиката в Димитровград на 26 юни, но без Васил Михайлов

Комедия ще радва зрителите на димитровградския театър на 26 юни от 19:00 часа, когато в ОДТ "Ап.Карамитев" ще гостува постановката "Боси в парка".

Режисьор е Ивайло Христов, а в ролите димитровградчани ще видят половинката на музиканта Теодоси Спасов - Бойка Велкова, както и съпругата на певеца Дони- Антоанета Добрева- Нети.

Тук ще пристигнат още и Стефан Спасов и Александър Дойнов, уверяват от екипа на театъра. Поради заболяване в пиесата няма да участва Васил Михайлов. Сценографията и костюмите на пиесата са дело на Елена Иванова.

Постановката пресъздава историята на адвокат - младоженец и съпругата му, чийто най-сериозен проблем е да се научат да живеят заедно в малкия си, неуютен нюйоркски апартамент.

Отношенията в двойката се усложняват от намесата на тъщата и досаждането на един малко странен съсед. Следва низ от недоразумения, поставящи на изпитание новобрачната идилия.

С тази постановка Общинския театър в Димитровград закрива театралния сезон. Билети вече се продават на касата на цени 6,8 и 10 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини