Сидеров: Пашата подготвя кървави изпълнения

Атака ще спре подкрепата си в парламента за програмното правителство, ако продължи назначаването на ДПС кадри на държавни постове.

Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров в ефира на Тв 7 пред Мартин Карбовски.

Той обясни, че още утре ще се срещне с министър-председателя Пламен Орешарски и ще изиска от него да започне обсъждане на реалните проблеми и въпроси, след които дейността на ЕРП-тата.

Основно искане на националистите, което ще бъде представено по време на разговорите, ще е прекратяване на назначаването на кадри на Движението за права и свободи във властта, което Сидеров определи за „реставрация" на ДПС.

Сидеров беше категоричен, че е гласувал против избирането на Делян Пеевски начело на ДАНС. Защо нямаше дебати за ДАНС, попита още лидерът на Атака и упрекна Цветан Цветанов и Бойко Борисов, че още 10 дни преди гласуването за назначението на Пеевски са знаели за това предложение, но не са предизвикали дебат.
Защо се правиха на учудени, защо не предизвикаха дебат, с отсъствието на 25 депутата, те направиха реален този избор, категоричен бе той.

По повод снощната си „среща" с протестиращи, Сидеров коментира, че те са били „костовисти", които не са знаели обективните факти около гласуването за избора на Пеевски и поведението на Атака.
Те се поддават на една спекулация, която се базира на лъжи, това се произвежда в щабовете на ГЕРБ, посочи националистът.

По думите му са активирани криминални групировки, които в момента подготвят опасни действия и посочи името на Румен Пашата. Той обяви, че ще сезира прокуратурата заради това, че Пашата организира структури, които ще „извършат кървави изпълнения".

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини