12 °C

ФИ.КОМ 6

Звездата от "Денсинг старс"Ангел взриви младежката публика в Кърджали

Звездата от "Денсинг старс"Ангел гостува в Деня на музиката, част от второто издание на проекта ”Мостът – кръстопът на култури”, спечелен от Община Кърджали в партньорство с Фондация – „КРЪГ”

 

           Звездата от "Денсинг старс"Ангел взриви младежката публика в Кърджали. Това се случи  в Деня на музиката, част от второто издание на проекта ”Мостът – кръстопът на култури”. Заради силния  вятър и дъжда вместо в Градската градина сцената и музикалните кътове бяха „пренесени” в Спортна  зала „Арпезос”, но това не попречи на доброто настроение. Гостите на празника станаха свидетели на колоритна музикална програма, поднесена от различни изпълнители, която продължи повече от шест часа.Публиката аплодира изпълненията на фолклорна група „Плевен”, на младите таланти от ОДК и ГПЧЕ ”Хр. Ботев”.Приятна изненада за всички бяха музикантите от София Ана Боянова и Емил Калев, които представиха акустични изпълнения на сефарадска музика. Гост на кърджалийци беше и Андрея Ефилипиу - попизпълнител от Гърция. Специална фотоизложба представяше основните музикални инструменти– флейти, хармоники, кавали, окарини.Чрез мултимедия желаещите пък имаха възможност да научат повече за особеностите на отделните етнографски области в България чрез характерни носии, танци и традиции.„Идеята е отношението на хората към изкуството да излезе от стандартните понятия и да се обърне повече внимание на тези, които искат да го припознаят”, обясни  зам.- кметът Елисавета Кехайова.

           „Голямата изненада този път е Ангел.В момента той е страхотна звезда, особено след като взе приза на „Денсинг старс”.Целта е младите да се запознаят с различни изпълнители, с различни музикални стилове, с различните инструменти. Децата имат нужда да бъдат подпомогнати при избора си, но това да не става натрапчиво”, коментира актьорът Калин Сърменов, двигател на всичко, което се случваше в залата. През цялото време до появата на Ангел  Милото не смогваше с автографите.

          С пристигането на 20-годишният победител от завършилото предната вечер танцово шоу залата изригна. Стотици фенове скандираха „Ангел е тук !” и нямаха търпение звездата да се качи на сцената.

        „Вие сте първите, за които ще пея тази вечер след „Денсинг старс” и поканата е лично от Калин Сърменов. Музиката е изкуство, което сближава хората, тя ме зарежда позитивно”, така Ангел приветства екзалтираната публика и заедно с Мойсей изпълниха хитовите си парчета.

         „Беше страхотно. Истински се забавлявахме”, коментираха тийнеджърите. „Очакваме празника на приказките”, сподели млада жена, която бе дошла на концерта заради 7 –годишния си син. В залата не липсваха и хора от третата възраст.

         Денят на музиката е първото събитие в рамките на европейския проект „Мостът – кръстопът на култури”, спечелен от Община Кърджали в партньорство с Фондация – „КРЪГ”. Проектът се изпълнява по ОП „Регионално развитие 2007-2013”, финансирана от Европейския фонд за регионално развитие . Организатор на събитията е Консорциум „Медия Кълчърбридж” ДЗЗД с представител Калин Сърменов, в който партньори са „Студио Златен век” ЕООД и „П Р Ивент България” ЕООД.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини