Неджми Али за втори път става зам.-министър на отбраната?

Неджми Али

Джебелчанинът Неджми Али ще бъде един от двамата заместник министри на отбраната, твърдят столични медии. Той е номинацията на Движението за права и свободи за втори човек във военното ведомство след министъра на отбраната Ангел Найденов. Заедно с Неджми Али българските въоръжени сили ще управлява и резервиста Иван Иванов, който сега е председател на Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната.

Неджми Али ще бъде за втори път зам.министър на отбраната. Той бе най-младия политик заемал този пост. В министерството той бе поканен от Симеон Сакскобурготски по времето на съвместното управление на НДСВ и ДПС. Неджми Али бе и два мандата народен представител от Кърджалийския многомандатен избирателен район от листата на ДПС. По време на втория си мандат той бе зам.-председател на комисията по вътрешен ред и сигурност, като зае поста на отзования Касим Дал.На последните парламентарни избори той бе номиниран като пети в листата на ДПС в региона,но не успя да влезе в парламента.

Неджми Али ще бъде назначен тези дни заедно с общо около петдесет зам.-министри и шефове на агенции, прогнозират столични медии.

Самият Неджми Али не бе открит за коментар.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини