4 °C

Милан Миланов най-желан от ДПС за областен управител

Милан Миланов/вдясно/винаги е близо до Милко Багдасаров

Червеният съветник Милан Миланов е най-желан от ДПС за поста областен управител на Кърджали.Депесарите харесват и членът на Националният съвет на БСП Назми Мюмюн.Според източници от “Позитано”20 по-големи шансове има Миланов.Той бе зам.-областен в Хасково по времето на Ангел Найденов.Има опит и като шеф на Временната управа ,непосредствено след падането на тоталитарния режим.Името на Миланов се върти и сред герберите.

   Все още въпросът за новия областен управител не е коментиран в ръководството на местната организация на БСП,каза за Кърджали бг вести Назми Мюмюн.Това според него щяло да стане през почивните дни,когато в Кърджали ще са областният председател и депутат Милко Багдасаров и неговия колега Димчо Михалевски.Кандидатурата трябва да бъде предложена във вторник на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП в столицата от Милко Багдасаров.

Самият Багдасаров каза,че новият областен управител на Кърджали ще стане ясен следващата седмица.Екипът ще бъде етнически шарен,каквато е традицията в Кърджали,посочи червеният депутат.

  Според Назми Мюмюн БСП ще освободи града от “калинките” назначени от ГЕРБ.Всичко читаво в държавните институции,което не е партийно назначение може да бъде сигурно,че ще запази работата си,категоричен е членът на Националния съвет на БСП.Той обаче подчерта, че с постовете си ще се разделят областният управител Иванка Таушанова,шефът на МВР Валери Баранов,управителят на “В и К” Славчо Славков,началникът на инспектората по образование Гроздан Колев и др.Ние сме хуманна партия и няма да оставим г-жа Таушанова без работа,декларира Назми Мюмюн.Според него на областният управител щяли да намерят работа по специалността й.Ще припомним ,че Иванка Таушанова е педагог по образование.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 04.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
04 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
04 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
04 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
04 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
04 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
04 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
04 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
04 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
04 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
04 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
04 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
04 дек 2020
Последни новини