Див скандал между Цветан Цветанов и Делян Пеевски

Волен Сидеров ясно заяви подкрепата си за тройната коалиция. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Изказването му предизвика бурни реакции на цялата група на Атака, които скочиха на крак с викове „Защо лъжеш, бе“. Видя се всичко каквото сте договорили, видя се реваншизма, отговори невъзмутимо Цветанов.
Той каза, че е налице и първата стъпка за изолация на президента Росен Плевнелиев , визирайки внесения законопроект за ДАНС. Според предложените промени назначаването на председателя на ДАНС няма да става с указ на президента, а от тройната коалиция. В кабинета има представители на олигархични кръгове, каза Цветанов и каза, че скоро ще излязат данни за това кой стои зад кабинета. Рязката промяна в състава на кабинета и замяната на Калин Тихолов и Иван Данов, означава, че всички сте се оплели, заями зам.-председателят на ГЕРБ. Кадровикът на кабинета е Сергей Станишев, Лютви Местан, Делян Пеевски и Волен Сидеров, каза Цветанов и индиректно атакува Делян Пеевски от ДПС. Сега има един депутат, който стана агресивен когато служебният кабинет прие решение да извади държавните пари от една банка и да въведе правила при влоговете. Преди беше тихичък, отбеляза Цветанов и припомни за една среща с главния прокурор Борис Велчев, на която изненадващо се появил Делян Пеевски. Важно е в спорта да има министър, който е професор по синтаксис и гарантира успех в новия олимзпийски цикъл. Те ще бъдат изключително добре подготвени с ясно изразен синтаксис, каза Цветанов.
Депутатът от ДПС Делян Пеевски буквално изпусна нервите си, като взе думата. Обърнете се, не се правете, вие вадите много лъжи, каза Пеевски. Сега ще излезе с колко криминално проявени лица сте се срещали, това ви го обещавам лично аз. Но няма аз да се занимавам с вас, а правораздавателните органи, защото сте извършили много престъпления г-н Цветанов, заяви депутатът от ДПС.
Мишо Бирата подходящ ли е за спортен министър, попита лидерът на ДПС Лютви Местан. Не съм ви обвинявал, че в качеството ви на физкултурник се грижихте за сигурността на страната. Не съм си позволявал да критикувам, че премиер може да бъде пожарникар. Не всички са гребци и не са приятели на Пашата, за да работят в Министерството на спорта, каза Местан.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини