ОДЗ „Слънце” в Ардино отбеляза своя 41-ви рожден ден

Обединено детско заведение „Слънце” в Ардино отпразнува своя 41-ви рожден ден. Малчуганите изнесоха прекрасен концерт,  изпъстрен с песни и стихотворения. Изпълниха народни хора, украински танц, танц с чадърчета и др. Даниел от втора група поздрави директорката на детското заведение Димитрина Александрова и поднесе живо цвете, с пожелание тя да се грижи за всички деца всеотдайно. Бъдещите първокласници изненадаха своите другарчета с модерен танц „Джентълмени”.

Специален поздрав отправи водещата на тържеството и бивша възпитаничка на ОДЗ „Слънце” Симона Александрова от Пловдив. Тя изпълни две песни и отправи своите пожелания към децата и колектива за здраве, щастие, много  детски усмивки и още професионални успехи.

Кметът на община Ардино Ресми Мурад изненада възпитаниците на ОДЗ „Слънце” с голяма пет-етажна торта.

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност и във връзка с 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, директорът на детското заведение Димитрина Александрова е поканена от президента на Република България г-н Росен Плевнелиев на тържествен прием в София.

 За 41 години своите първи стъпки в ОДЗ „Слънце”  са направили хиляди деца. В момента тук се възпитават и обучават 135 деца на възраст от 1 до 7 години.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини