Багдасаров разгроми волейболен тим от Хасково, играе като разпределител

Багдсаров се изяви като разпределител на "Арда"

Ветераните на волейболният клуб „Арда”-Кърджали размазаха сборен тим от Хасково. Срещите между „старците” от двата града се организират всяка година по инициатива на президента на кърджалийския клуб Милко Багдасаров. Багдасаров взе дейно участие в срещата и се изяви като разпределител на отбора. Той прогнозира победата още при тегленето на жребия за първа топка. Тогава Багдасаров заложи на ези,а не на „герба”. Неговият отбор се състезава с бели тениски с номера на червената бюлетина-№5.

 Багдасаров бе в основата на почти всяка атака на кърджалийци. Той дори пробва няколко забивки над блокадата на противника.

  Тимът от Кърджали взе безапелационно първият гейм. При вторият обаче хасковлии оказаха сериозна съпротива и в началото имаха надмощие. Кърджалийци обаче успяха да обърнат резултата и завършиха гейма с 25 на 23. Ветераните играха два от три гейма. Така тимът на „Арда”-Кърджали спечели безапелационно.Капитанът на отбора Милко Багдасаров поздрави съдийките на мача, които определи като Централната избирателна комисия. Под одобрителните възгласи на червена агитка Багдасаров призова кърджалийци да гласуват с бюлетина „Номер беш”/Номер пет/.

 По традиция домакините от „Арда” почерпиха гостите си от Хасково.

Георги Кулов

Мощна забивка
Поредното брилянтно отиграване
Насъскването на тима
Здрависването с ЦИК
Кратка почивка
Ветерани във волейбола и млади надежди в политиката
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини