Борисов:Имаме нужда от стабилно управление!

България има нужда от стабилно управление за да усвои чисти 25 милиарда лева при следва следващия програмен период с Европейският съюз. Обръщам се към Станишев и Местан да не говорят, че няма да признаят изборите. Как мисли г-н Местан ,може ли някой на сила да докара тези млади хора на този площад. Това заяви на предизборен митинг-концерт в Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посочи,че е раздал автографи на над 400 младежи от различни етноси. Това означава че младите хора не се делят.,подчерта Борисов.

Моят приятел Тайпи /турският премиер Реджеб Таип Ердоган б.а./ не иска да се срещне с Доган. Ние сме приятели с турския народ имаме общи проекти.В кабинета на ГЕРБ имаше министър с турско име,имаме общински съветници. Помагаме и на църкви и на джамии. Ние сме толерантни,каза още Бойко Борисов.

Той обвини лидерите на БСП и ГЕРБ, че подмамват хората с празни приказки за програмно правителство от експерти. Нашият кабинет бе съставен от експерти. Въпреки това ГЕРБ носеше цялата политическа отговорност,натърти Борисов.

Той се обърна към присъстващите, като посочи,че неговото правителство е изплатило по време на мандата си 9 млрд.лева за пенсии и 4 млрд лева социални плащания. Това е много повече отколкото по време на тройната коалиция,каза Борисов.

Станишев пита кой гарантира в сегашните скандали за Цветанов. Отговорих –аз. Сега пита кой гарантира за мен-това е народа, това сте вие, каза още Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ за Кърджалийският многомандатен избирателен район Цвета Караянчева представи останалите номинирани. Тя я определи като боеспособен отбор, който не се предава и не е влизал в корупционни схеми. Ние сме капката, която проби камъкът, но не с удар а с постоянство,каза Караянчева. Аз съм Цвета Караянчева и съм готова да воювам за вас, декларира кандидатката за народен представител.

Ние не делим българските граждани на етнически признак. Затова някои говорят срещу нас. Доказателство обаче е листата,която е еталон на многообразие на етноси, каза зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Той призова кърджалийци да се борят за три места в парламента от Кърджалийския многомандатен избирателен район. Номер 15 в интегралната бюлетина е бъдещето на България,каза Цветанов.

Председателят на Националната асоциация на тютюнопроизводителите Цветан Филев, каза че благодарение на Цвета Караянчева е либерализиран пазарът на тютюн и цените на килограм са се качили двойно, очаква се и увеличение на цената до 12 лева на килограм.

Председателят на асоциацията на животновъдите Бойко Синапов посочи,че правителството на ГЕРБ е платило на стопаните 140 млн.лева национални доплащания.

За присъстващите пя любимеца на ГЕРБ Веселин Маринов. Забележителни бяха и изявите на ансамбъл „Българе”.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини