12 °C

Караянчева:ДПС и БСП са скачени съдове, ще се борим за нов мандат

Листата на ГЕРБ

 Основният опонент на ГЕРБ в Кърджалийският избирателен район е Движението за права и свободи. ДПС и БСП си партнират и на национално и на местно ниво . Те са като скачени съдове. Затова предизборната ни кампания ще разкрива тази политика.Силата на ДПС не може да се мери с тази на БСП в национален план. Те и двете обаче са притиснати от вълната в наша подкрепа в последните седмици. Това не означава,че ще заложим на негативизъм. Ще отправяме само положителни послания. ГЕРБ е изправена пред невероятния шанс да повтори мандата си, което ще е без прецедент в новата демократична история на България. Това заяви при представянето на листата на партията и откриването на предизборната кампания на ГЕРБ областният лидер и водач Цвета Караянчева. Тя подчерта, че е уверена в успеха на ГЕРБ в Кърджалийско и спечелването на нов мандат. Не разчитам на социолози. Важно за нас, е че само в Кърджали тези дни желание да влязат в партията са проявили над 50 души, подчерта Караянчева.

   Областният лидер на ГЕРБ направи кратка ретроспекция на направеното от партията в региона. Тя посочи,че партия ГЕРБ са наложили нови правила в местния парламент, с които е накарала да се съобразява ДПС. Партията е работила за повишаване на стандарта на живот на земеделските стопани. Договорила е с ЕС национални доплащания за тютюнопроизводителите. Те са най-високи в Кърджалийско. В следващия референтен период за ЕС разрешените доплащания за тютюнджиите ще бъдат 15% от всички за страната. Ясна е позицията към животновъдите. Дадохме субсидии. Питайте ги дали са доволни,отбеляза водачът на листата на ГЕРБ.

  Караянчева посочи, че ГЕРБ е осигурило по различни програми 80 млн.лева за направа и ремонт на пътища в областта, толкова колкото Тройната коалиция е дала за Водното огледало.

   Цвета Караянчева обясни по-високия брой на избирателите в сравнение с 2009 г. в избирателните списъци на Кърджалийския многомандатен район с демографския прираст.

  Иванка Таушанова посочи, че идеята за ползване на ксерокси в секционните комисии е подсказана от БСП, след като социалистите поискали да се гарантира прозрачност и да имат веднага копия на протоколите.

  Няма да обвиним хората,които не гласуват за нас за врагове, както прави ДПС, врече се Есат Садък.

  Караянчева представи всичките десет в листата. Тя посочи,че всеки от тях е доказан професионалист. И че ГЕРБ има дълга редица от качествени хора, които могат да намерят място в листата.

Георги Кулов

.инж.Цвета Вълчева Караянчева

Дата на раждане: 25. 02. 1968 г 
Професия: Машинен инженер 
Народен представител в 41-то Народно събрание. 
Член на Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм.
Областен координатор на ПП ГЕРБ - Кърджали.

Есат Сюлейман Садък

Дата на раждане: 02. 01. 1966 г 
Професия: Строителен предприемач 
Заместник областен управител на област Кърджали.

 

Д-р Адам Драганов Персенски

Дата на раждане: 29.04.1969 г 
Професия: Хирург 
Управител на МБАЛ „Ардино” ЕООД

Иванка Тодорова Таушанова

Дата на раждане: 2.01.1958 г 
Професия: Педагог 
Областен управител на област Кърджали.

Асен Славчев Тюрдиев

Дата на раждане: 29.01.1960 г 
Професия: Икономист 
Заместник областен управител на област Кърджали.

 

Златка Вълчева Сиджимова

Дата на раждане: 21.07.1956 г 
Професия: Минен инженер 
Специалист в миннодобивна компания „Ес енд Би индастриъл минералс”.

Веселина Ангелова Юрукова

Дата на раждане: 4.08.1985 г 
Професия: Икономист
Застрахователен брокер.

 

Фейзи Якуб Бекир

Дата на раждане: 11.01. 1975 г 
Професия: Офис-мениджър 
Управител на Застрахователно дружество „Евро инс” – клон Кърджали.

Антон Маринов Хаджиев

Дата на раждане: 30.01.1962 г 
Професия: Ветеринарен лекар 
Работи като ветеринарен лекар.

Сабахаттин Мюмюн Бехчи

Дата на раждане: 11.01.1964 г 
Професия: Специалист телекомуникации
Началник на „Бюро по труда” – Ардино.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 05.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Укротете темпото, денят не е подходящ за инициативи и активност, от какъвто и да е характер. Усамотението ще ви се отрази обновяващо на психиката и мисленето. Не мислете за работа и пари, дори и да ви се струва, че е наложително. Ще поемете в тази посока, но не днес.
05 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате прекалено много енергия за да прекарате деня в почивка. Заемате се с какво ли не, докато накрая не откриете онова, което наистина ви удовлетворява. В личен план ви очакват много приятни мигове с човека до вас. Помислете обаче преди да предприемате по-рисковани начинания днес. Моментът не е подходящ.
05 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Телефонно обаждане може да обърка плановете ви. Използвайте свободното си време за необходими дейности в дома ви, но не ангажирайте околните непременно да ви помагат. Ако се окажете между две противоположни мнения, но не избързвайте да вземате страна. Изчакайте и ще спечелите.
05 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е чудесно. Захващате се с много дела наведнъж, но учудващо за хората около вас, успявате да ги свършите по задоволителен начин. Ще се изненадатe от реакцията на свой близък човек за нещо, което възнамерявате да свършите в близо бъдеще. Дайте шанс на човек, с когото сте в незадоволителни отношения да покаже на какво е способен.
05 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес сте особено привлекателни за околните и най - вече за представителите на противоположния пол. Не се поддавайте на чужди внушения, колкото и примамливи да изглеждат те. Получавате добри новини, които разплитат доста възможности.
05 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще прекарате спокоен ден в домашна обстановка, което ще бъде много полезно за възстановяване на душевния ви баланс. Спокойно можете да се посветите на любими и разтоварващи занимания, като оставите работата настрана. Околните често ще се допитват до вас, а вие бихте могли да им бъдете много полезни с точните си съвети.
05 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Съществува вероятност да останете разочаровани от някой или нещо. Залагате прекалено много на събитие, което няма да оправдае очакванията ви. Вслушайте се в съвета на свой близък, попадал в аналогична ситуация. Заемете се с нещо, което ви е приятно, и което ще отклони мислите ви от грижите, които мислите, че имате.
05 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Създайте си приятни занимания, с които да се откъснете от мисли, свързани с работата, грижите и тревогите ви. Умението ви да решавате проблемите по по-нестандартен начин ще привлече на ваша страна човек, с който ще имате общо бъдеще. Ще срещнете подкрепа за своя идея, която разработвате от доста време.
05 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Приемате като предизвикателство онова, с което се заемате днес. Стараете се да внесете спокойствие около себе си и наистина успявате. Важен за вас партньор е взел решение, което считате за неуместно, но навреме съумявате да го възпрете. Привлечени сте от идея, която е трудноосъществима, но не и невъзможна.
05 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въображението ви не познава граници, а и енергията ще ви е достатъчна за да осъществите идеите си. Ако успеете да съхраните ентусиазма си, ще стигнете до добри резултати. Сияйното ви излъчване ще ви подари нови приятели и ще ви превърне в желани партньори. Към вас се насочват повече от добри сили.
05 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви се отдава да намирате по-лесно това, което търсите. Дали спокойствие или нови занимания, към всичко ще се отнесете сериозно и с мисъл за близките си. Което не е никак малко, като се има предвид свободолюбивия ви дух и поведение. Не демонстрирайте с повод и без повод самочувствието си.
05 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Здравето ви изисква щадящи грижи, пренебрегването на които може да доведе до усложнения. Отношението ви към конкретна задача изисква да бъде преразгледано, предвид настъпили промени и условия по изпълнението й. Ще реализирате идея, която добре се вписва в плановете на онези, които очакват това от вас.
05 дек 2020
Последни новини