Месут Хайрулов е новият председател на спортен клуб “Алада”

Волейболният треньор Месут Хайрулов е новият председател на Клуб за спорт с ученици „Алада” от Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство на проведеното Общо събрание на спортния клуб. Новият Управителен съвет се състои от 5 члена. Това са Алпер Сами, Тони Добрева, Гюлай Фейзулова, Месут Хайрулов и Стефан Димов. Досегашният председател Мехмед Алиев се оттегли след 8-годишно управление.

Приех председателския пост на КСУ,, Алада”, като висока оценка за моята работа през последните 9 години, но и с ясното съзнание, че този ангажимент ще ме накара да работя още по-упорито и отговорно за развитието на всички видове спорт, към които имат интерес ардинските деца, ученици и младежи”, заяви след избирането си Месут Хайрулов. Той подчерта, че основната му задача ще бъде да задържи нивото на волейбола, който през последните години се е наложил като най-успешния и единствен спорт за нежната половина на общината.

Форумът протече по две основни точки – доклад и визия за работата на клуба и избор на ново ръководство. В отчета си за изтеклия период Мехмед Алиев сподели, че е доволен от свършеното през годините. „Постигнахме основната си цел – да популяризираме физическото възпитание и спорта с ученици и да им дадем алтернатива за спортуване извън традиционните за общината видове спорт, като футбол и тенис на маса”. Като пример в тази насока, той посочи създадения волейболен отбор за девойки.

Мехмед Алиев благодари на стария Управителен съвет, приятели и спонсори, с чиято помощ  е успял да утвърди клуба. Изказа специални благодарности и на кмета на община Ардино Ресми Мурад и на председателя на Общински съвет Сезгин Байрям за безрезервната им подкрепа, която са получавали през отчетния период.

 

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини