Борисов: Пенсионерите изядоха фискалния резерв, Станишев е виновен!

Българските пенсонери изядоха Фискалния резерв, каза Борисов и обвини Станишев, че на последното си заседание е увеличил пенсиите, съобщи БГНЕС.

Още със самото си излизане пред привърженици в Пловдив бившият премиер Бойко Борисов започна задочен диалог със своя основен опонент лидерът на БСП Сергей Станишев.

Самият Станишев беше четири години кукла на конци, а сега като го е страх да мине по София праща кукли да ни имитират. Това ли му е позитивната кампания на това момче. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ за предстоящите на 12 май парламентарни избори в Пловдив.

Тъй като и Станишев се произнесе, че знаел как събираме хората, искам да ви попитам - как ви събраха вас тук? Дали някой ви е плащал, дали ви е докарал някой?, каза Борисов. Неговите скъпоплатени пиари го бяха посъветвали да направят и те откриване в "Арена Армеец", но после се отказаха, каза Борисов. Той благодари на тези хора от център дясно, които са тук.

Заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи листата на ПП ГЕРБ за Пловдив отзад напред. Лидерът на ПП ГЕРБ ще бъде водач в 25 избирателен район в София и той сам си избра след многото номинации във всички общини в България си избра Пловдив, каза Цветанов.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини