Водачът на синята листа Атанас Гаврилов представлява гражданската квота

Атанас Гаврилов

СДС – Кърджали проведе 6 срещи в кварталите на града. На тези срещи беше описан профилът на това какъв водач на листата искат да видят Кърджалийци.

Млад, енергичен, да не е стара физиономия, да е реализиран и да е от града – местен . Известно е , че водачите на другите три големи партии не са местни хора.

Първият в листата на СДС е от гражданска квота – трето поколение кърджалиец. Децата ни , могат да се завърнат в България и да се реализират тук – това искаме да покажем на хората,каза за Кърджали бг вести общинският лидер Дора Христова.

Идеята е : Само СДС в областта дава новите формула за бъдещо развитие на региона чрез хора, които обединяват , а не разделят.

В листата няма партийни водачи и лидери, но ясно е застъпен принципът на съобразяване на това , че е време за поколенческа смяна в политиката,подчерта Христова.Затова заложихме на Атанас Гаврилов,отбеляза още Христова.

 

Атанас Николов Гавраилов е роден на 24 Май 1976 г. в град Кърджали. Възпитаник е на гимназията с преподаване на чужди езици „Христо Ботев” в града с профил английски език.

Висшето си образование получава от Висше Училище Международен Колеж, гр. Добрич, специалност Туристически Мениджмънт по Холандска програма. Специализира туристическа практика в международните хотелски вериги „Голдън Тюлип” в гр. Ротердам и „Хаят Интернешънъл”- Дубай.

В периода 2001- 2005 година той ръководи учебните програми към Близкоизточния офис на американската консултантска фирма Франклин Кови – световен лидер в областта на лидерството и личностното развитие.

През 2005 година става един от учредителите на бутиковата консултантска къща „Дженикс Кънсалтънси” базирана в Абу Даби и Дубай.

Като Старши Консултант – Бизнес Стратегия и Човешки Ресурси, Атанас Гавраилов ръководи консултантски проекти за различни мултинационални компании в Близкия и Далечния Изток, Северна и Централна Африка, Русия, Турция и Казахстан, Латинска Америка.

В момента следва Магистратура по Бизнес Администрация по програма на Кардиф Метрополитън Юнивърсити в Уелс.

Владее перфектно английски език, руски и немски език.

В свободното си време Атанас практикува любимите си две хобита – фотография и астрономия.

За Кърджали бг вести Гаврилов отправи своето послание към съгражданите си:Кърджали това си ти.Всеки от нас може да решава проблемите си ,ако повярва в себе си,взема трудните решения и прави верния избор.Знам ,че не е леко и днес е трудно да успяваш.По пътя към успеха намираш приятели и съмишленици.Искам вие да бъдете моите съмишленици за да успеем в родния Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини