7 °C

ФИ.КОМ 6

Водачът на синята листа Атанас Гаврилов представлява гражданската квота

Атанас Гаврилов

СДС – Кърджали проведе 6 срещи в кварталите на града. На тези срещи беше описан профилът на това какъв водач на листата искат да видят Кърджалийци.

Млад, енергичен, да не е стара физиономия, да е реализиран и да е от града – местен . Известно е , че водачите на другите три големи партии не са местни хора.

Първият в листата на СДС е от гражданска квота – трето поколение кърджалиец. Децата ни , могат да се завърнат в България и да се реализират тук – това искаме да покажем на хората,каза за Кърджали бг вести общинският лидер Дора Христова.

Идеята е : Само СДС в областта дава новите формула за бъдещо развитие на региона чрез хора, които обединяват , а не разделят.

В листата няма партийни водачи и лидери, но ясно е застъпен принципът на съобразяване на това , че е време за поколенческа смяна в политиката,подчерта Христова.Затова заложихме на Атанас Гаврилов,отбеляза още Христова.

 

Атанас Николов Гавраилов е роден на 24 Май 1976 г. в град Кърджали. Възпитаник е на гимназията с преподаване на чужди езици „Христо Ботев” в града с профил английски език.

Висшето си образование получава от Висше Училище Международен Колеж, гр. Добрич, специалност Туристически Мениджмънт по Холандска програма. Специализира туристическа практика в международните хотелски вериги „Голдън Тюлип” в гр. Ротердам и „Хаят Интернешънъл”- Дубай.

В периода 2001- 2005 година той ръководи учебните програми към Близкоизточния офис на американската консултантска фирма Франклин Кови – световен лидер в областта на лидерството и личностното развитие.

През 2005 година става един от учредителите на бутиковата консултантска къща „Дженикс Кънсалтънси” базирана в Абу Даби и Дубай.

Като Старши Консултант – Бизнес Стратегия и Човешки Ресурси, Атанас Гавраилов ръководи консултантски проекти за различни мултинационални компании в Близкия и Далечния Изток, Северна и Централна Африка, Русия, Турция и Казахстан, Латинска Америка.

В момента следва Магистратура по Бизнес Администрация по програма на Кардиф Метрополитън Юнивърсити в Уелс.

Владее перфектно английски език, руски и немски език.

В свободното си време Атанас практикува любимите си две хобита – фотография и астрономия.

За Кърджали бг вести Гаврилов отправи своето послание към съгражданите си:Кърджали това си ти.Всеки от нас може да решава проблемите си ,ако повярва в себе си,взема трудните решения и прави верния избор.Знам ,че не е леко и днес е трудно да успяваш.По пътя към успеха намираш приятели и съмишленици.Искам вие да бъдете моите съмишленици за да успеем в родния Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини